„Tai visiškai teisėtas sprendimas”: JAV paskelbė netikėtą sprendimą, kurios šalys gali perduoti Ukrainai kovinę aviaciją  ()

Pasak Kirby, bet kokios karinės technikos perdavimas Ukrainai reikalauja kelių lygių mokymų, kad ginkluotosios pajėgos galėtų visapusiškai pasinaudoti naujais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos strateginės komunikacijos koordinatorius Johnas Kirby sakė, kad bet kuri šalis gali perduoti Ukrainai kovinius lėktuvus ir apmokyti ukrainiečių pilotus. Pasak Kirby, aprūpinti Kyjivą lėktuvais yra suverenus kiekvienos šalies sprendimas.

„Jei NATO šalis ir net ne NATO šalis nori aprūpinti Ukrainą tokiais ginklais kaip naikintuvai, tai yra jų teisėtas sprendimas“, – sakė jis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5926 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pareigūnas pažymėjo, kad bet kokios karinės technikos perdavimas reikalauja kelių lygių mokymų, kad ginkluotosios pajėgos galėtų visapusiškai tuo pasinaudoti. „Mes tai jau darome Fort Sill Oklahomoje. Ten Ukrainos kariuomenė perima „Patriot“ bateriją“, - sakė Kirby.

 

Be to, per spaudos konferenciją jis pažymėjo, kad tik Ukraina spręs, kada pradėti derybas su Rusija ir ar jas apskritai pradėti. „Kaip JAV prezidentas Joe Bidenas yra sakęs daugybę kartų - nieko apie Ukrainą be Ukrainos", - sakė Kirby.

Jis pažymėjo, kad JAV palaikytų Ukrainą, jei ji staiga nuspręs pradėti derybas su Rusijos Federacija.

(133)
(5)
(128)

Komentarai ()