Neįtikėtina, sutriuškintas Luhansko puolimas! Ukraina taip smogė atgal, kad Rusijos kariuomenė paskelbė „tylos režimą“  ()

„Mes kovojame prieš didžiulę mašiną, jie gali mesti į mūšį dar 30, 40 ir net 50 tūkst. mobilizuotų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Luhansko srityje Rusijos kariuomenė sulaukė netikėtai stipraus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasipriešinimo, kuris privertė užpuolikus trauktis. Be to, pastarosiomis dienomis „karščiausiomis“ kryptimis įsigalėjo savotiškas „tylos režimas“, kuriuo įsibrovėliai kompensuoja savo gretose patirtus nuostolius.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tai pasakojo Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Gaidai.

„Mes kovojame prieš didžiulę mašiną, jie gali mesti į mūšį dar 30, 40 ir net 50 tūkst. mobilizuotų. Ten situaciją, nors ir itin sunkią, kontroliuoja mūsų gynėjai“, – komentavo pareigūnas.

 

Be to, rusai bando rasti silpnybių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijose, dėl kurių rengia tikslaus šturmo atakas. Ukrainos kariuomenė atmušė visus priešo puolimus, sunaikindama karinę techniką ir Rusijos armijos gyvą jėgą. Kai kuriuose fronto sektoriuose priešas buvo priverstas trauktis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(265)
(5)
(260)

Komentarai ()

Susijusios žymos: