[Žinios trumpai] Mechanikas bandytojas įvardino, kuri vokiška automobilių markė yra mažiausiai patikima  ()

Chrisas Colemanas, buvęs „Automotive Industry“ bandymų vairuotojas ir mechanikas, dirbęs su kai kuriais Vokietijos automobilių gamintojais, įskaitant VW, „Porsche“, „Audi“ ir BMW, atskleidžia, kad mažiausiai patikimu Vokietijos automobilių prekės ženklu laiko BMW.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

BMW automobiliai pasižymi solidžia surinkimo kokybe, gera komplektacija ir apdaila, puikiais stabdžiais, pakaba ir bendromis eksploatacinėmis savybėmis. Tačiau jų elektronika paprastai kelia problemų.

BMW gamina automobilius, kurie yra prikimšti įvairių elektroninių pažangių technologijų ir įmantrios įrangos: sudėtingos laidyno sistemos, iDrive, projekcinių ekranų, daugybės atskirų žemos įtampos modulių ir jutiklių, kurie ilgainiui suges ir prietaisų skyde pradės mesti įspėjamuosius kodus ir įžiebs įspėjamąsias lemputes.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5926 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Daugeliu atvejų tai bus tik nuolat šviečianti geltona lemputė prietaisų skydelyje, tačiau blogesniais atvejais automobilis gali pats persijungti į avarinį režimą – nebepersijungs pavaros, neatsidarys langai ar vidury nakties jie atsidarys patys, arba staiga nustos veikti įvairūs komponentai.

 

Dar blogiau yra tai, kad BMW automobilių aptarnavimas yra ypač brangus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(56)
(12)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: