N-18! „Išgyveno tik vienas. Bet jis neišgyvens nakties“: prie Vuhledaro sudaužyta visa šturmo grupė, skelbiamas žiaurus video (Video)  ()

„Nors kartą Putino generolams pavyko nenužudyti visų savo karių iš karto.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota dar viena nesėkminga Rusijos kariuomenės ataka prie Vuhledaro, kuri nusibaigė po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos smūgio. Paaiškėjo, kad iš viso dalinio liko gyvas tik vienas Rusijos kariškis, kuris greičiausiai nakties neišgyvens.

Apie tai rašo italų karo analitikas, NATO sausumos pajėgų, artilerijos ir raketų sistemų ekspertas Thomas Taineris, savo socialinio tinklo „Twitter“ puslapyje. Jis skelbia ir vaizdo įrašo fragmentą su rusų pralaimėjimo pasekmėmis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5942 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti apgadintas RF ginkluotųjų pajėgų tankas ir pėstininkų kovos mašina. Vaizdo įraše matyti du gyvi išgyvenę Rusijos kariai, iš kurių vienas žūsta. Antrasis yra BMP, žiūrintis į UAV iš liuko. Tyneris pažymi, kad naktį jis neišgyvens ir taps hipotermijos auka.

 

„Tai buvo sėkmingiausia Rusijos ataka prieš Vuhledarą... Nes vienas rusų karys dar gyvas. Nakties jis neišgyvens, nors kartą Putino generolams pavyko nenužudyti visų savo karių iš karto“, – sarkastiškai pažymėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(0)
(104)

Komentarai ()

Susijusios žymos: