Rusai su tankais visu greičiu rėžėsi į minų lauką - nufilmuotas video, kuo baigėsi  ()

Rusijos kariuomenė prie Vuhledaro ir toliau praranda milžinišką kiekį technikos ir karių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-14 Rusai su tankais visu greičiu rėžėsi į minų lauką - nufilmuotas video, kuo baigėsi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgos dar kartą bandė šturmuoti Vuhledarą, tačiau ir pastarasis puolimas nepavyko. Sekmadienį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniams pavyko padidinti sunaikintos Rusijos technikos ir karių kiekį. Atvirųjų šaltinių tyrėjas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas, internete rašantis slapyvardžiu „Tatarigami_UA”, apie tai pranešė „Twitter”.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5928 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Anot jo, rusai bandė atakuoti Ukrainos pozicijas per minų lauką, o tai buvo lemtinga įsibrovėlių klaida. „Vasario 12 d. Vuhledaras, atnaujinta 17:30. Priešas dar kartą nesėkmingai bandė veržtis pirmyn keliais tankais per minų lauką. Per dieną buvo sunaikinta dar daugiau technikos ir pėstininkų puolimo grupių, paimti keli belaisviai”, – sakė jis.

 

Internete pasirodė keli nauji vaizdo įrašai, kuriuose Ukrainos ginkluotųjų pajėgų minų laukuose sprogsta Rusijos šarvuota technika.

 

(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: