Visiškas sutriuškinimas su vadovybės štabu! Skelbiama, kas nutiko elitinei Rusijos brigadai  ()

Elitinė Rusijos 155-oji jūrų pėstininkų brigada - sutriuškinta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elitinė Rusijos 155-oji jūrų pėstininkų brigada pradėjo ataką prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas netoli Vuhledaro Donecko srityje. „Politico“ rašo, kad greičiausiai Maskva beveik visiškai prarado šį didelį padalinį ir kartu su vadovybės štabu.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Politico“ cituoja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Tauridės vadovybės gynybos pajėgų atstovo Aleksejaus Dmitraškovskio pranešimą. Pastarasis pabrėžė, kad minėta elitinė Rusijos brigada „pasižymėjo“ 2022 metais per žiaurumus Irpinėje ir Bučoje, Kyjivo srityje.

„155-oji Rusijos Federacijos brigada jau tris kartus turėjo būti papildyta. Pirmą kartą po Irpinės ir Bučos, antrą kartą po pralaimėjimo prie Donecko. Ir dabar beveik visa ji sunaikinta prie Vuhledaro“, - sako jis.

 

Beje, paskutinėmis kovų šia kryptimi dienomis, kasdien „į koncertą pas Kobzoną“ kasdien vykdavo nuo 150 iki 300 Rusijos Federacijos jūrų pėstininkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(0)
(129)

Komentarai ()

Susijusios žymos: