[Žinios trumpai] Užkulisiuose bręsta super galingi įvykiai: „NATO ruošiasi tiesiogiai įsitraukti į karą“ (video)  (1)

Rusijos opozicijos lyderis Sergejus Pugačiovas sakė, kad jau svarstomas NATO įsitraukimo į Rusijos ir Ukrainos karą klausimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų politikai nediskutuoja apie Gorlovką, Avdijivką ir kitus užgrobtus ar neužimtus Ukrainos miestus.

Jie mąsto šiek tiek skirtingomis kategorijomis. Pavyzdžiui, NATO įsitraukimo į karą klausimas jau kybo ore. O jei staiga paaiškės, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms karinės technikos neužtenka, tuomet Šiaurės Atlanto aljansas siųs savo karius į Ukrainos teritoriją (apie tai dabar kalbama kuluaruose).  

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5948 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Šią žinią bankininkas ir milijardierius, buvęs V. Putino draugas Sergejus Pugačiovas paskelbė interviu su Alesya Batsman metu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Jei manote, kad diskutuojama apie Gorlovką, Avdijivką ir pan., tai ne. Niekas apie tai net nieko nežino. Kariniai ekspertai ir Karo studijų institutas, žinoma, žino, bet ne daugiau“, – sakė verslininkas.  

 

Tada jis pridūrė, jog trūkstant pakankamai karinės technikos, Ukrainos ginkluotosios pajėgos prarastų daugybę karių, o Vakarai to negali leisti. Tokiu atveju NATO greičiausiai įsitrauks į Rusijos ir Ukrainos karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(13)
(89)

Komentarai (1)