Kadyrovas perspjovė visus! Paaiškėjo, ką darė per svarbiausią metinę Putino kalbą (Foto)  ()

Kadyrovas, Prigožinas ir Surovikinas nepaisė Putino kalbos – salė buvo pustuštė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindiniai „karo vanagai“ Kadyrovas, Prigožinas ir Surovikinas neskrido į Maskvą pasiklausyti Rusijos diktatoriaus kalbos.

Čečėnijos vadovas pirmenybę teikė Dubajui, o ne Kremliaus šeimininko kalboms.

Vladimiro Putino kalba Federalinei asamblėjai sudomino ne visus. Salėje, kurioje Rusijos vadovas skaitė savo kalbą, buvo gana daug tuščių vietų. Kad vaizdas būtų geresnis, priekinės eilės buvo tankiai prisodintos žmonių.

Pasak „Telegram“ kanalo „Galime paaiškinti“, pagrindiniai „karo vanagai“, pavyzdžiui, Ramzanas Kadyrovas, Putinui sakant kalbą salėje nepasirodė. Filmuotoje medžiagoje nematyti Generalinio štabo viršininko Valerijaus Gerasimovo (jo niekas nematė ir per gegužę vykusį Pergalės paradą), nebuvo ir Sergejaus Surovikino. Putino kalbos pasiklausyti neatvyko ir „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas. Be to, nebuvo matomas Maskvos meras Sergejus Sobjaninas. Daugumai svečių per Putino „kalbą“ buvo nuobodu, dalis jų tiesiog miegojo.

 

Pavyko išsiaiškinti Čečėnijos vadovo nebuvimo priežastį. Vasario 17 dieną Kadyrovo asmeninis lėktuvas „Airbus ACJ319“ su uodegos numeriu RA-73417 išskrido į Abu Dabį (JAE), kur yra dabar.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(4)
(92)

Komentarai ()