Zaporižios kryptimi gali būti kruvini įvykiai: didžiulė kolona „Wagner“ smogikų – Ždanovas skelbia, kas vyksta  ()

Ždanovas įsitikinęs, kad okupantai į Zaporižios pusę atveda „Wagner“ smogikus, nes bijo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-22 Zaporižios kryptimi gali būti kruvini įvykiai: didžiulė kolona „Wagner“ smogikų – Ždanovas skelbia, kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešas įsitikinęs, kad pavasarinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas vyks būtent Zaporižios kryptimi, todėl RF Gynybos ministerija ten skubiai dislokuoja „Wagner“. Jie ketina eiti į gynybą.

Tokią nuomonę savo „YouTube“ kanale išsakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Praėjusios savaitės pabaigoje internete pasirodė filmuota medžiaga iš Mariupolio, kurioje matosi 40 autobusų su „Wagner“ smogikais, kurie važiavo link Melitopolio ir toliau.

Ždanovas įsitikinęs, kad priešas labai bijo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo būtent Zaporižios kryptimi, todėl jis ten perkėlė „Wagner“ karius.

Ir jei prieš Soledaro šturmą „vagneriečių“ skaičius Donbase svyravo nuo 30 iki 35 tūkstančių žmonių, dabar gretose liko ne daugiau kaip 7 tūkstančiai samdinių.

Ždanovo teigimu, Rusijos gynybos ministerija sustabdė Prigožino iniciatyvą dėl kalinių verbavimo Rusijos kalėjimuose. Dabar Putino virėjas rusus gali užverbuoti tik per karinės registracijos ir įdarbinimo tarnybas arba per savo „Wagner“ centrus.

 

Ekspertas pripažino, kad priešas labai bijo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržio, kuris gali atimti iš priešo sausumos koridorių nuo Krymo iki Donbaso, todėl ten perkeliamos papildomos pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(13)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: