Solovjovui „smogė nušvitimas“: skelbia sensaciją apie Zelenskio „dublerį“ - kas vyksta? (Foto)  ()

Sensacija apie Zelenskio „dublerį“ Kremliaus ruporas pasidalijo „Telegram“ kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas patyrė visišką fiasko, išplatinęs žinią apie Zelenskio „dublerį“. Tokią išvadą jis padarė „patikrinęs YouTube“.

Sensacija apie Zelenskio „dublerį“ Kremliaus ruporas pasidalijo „Telegram“ kanale. Tačiau viskas pasuko kita linkme.

„Dubleris, jis turi dublerį! Ahahaha, Dieve, aš iš pradžių net nepatikėjau! Netgi turėjau pasitikrinti oficialiame Ukrainos vyriausybės „YouTube“ kanale. Dubleris važiuoja su Zelenskiu visą laiką, o kartais ir vietoj Zelenskio. Štai jums ir atsakymas, kas didvyriškai keliavo į Bachmutą ir Chersoną“, – rašė propagandistas.

 

Maža to, jis snobiškai pažymėjo, kad žiniasklaida tariamai „visą tą laiką kabino ant ausų makaronus“, taip pat pridėjo ekrano kopijas, kurios neva „patvirtina Zelenskio dublerio egzistavimą“. Pasak propagandisto, „dubleris“ net nesiruošia slėptis ir būna su prezidentu visuose viešuose renginiuose, jis buvo ir susitikimo su Bidenu metu.

 

Tačiau Rusijos propaganda patyrė visišką fiasko. Zelenskio „dubleriu“ buvo įvardintas jo asmens sargybinis Maksimas Doncas. Jis visur lydi prezidentą ir jau spėjo tapti nacionaline įžymybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(6)
(111)

Komentarai ()