Aukščiausias lygis! Maskvos srities „mobikai“ puolė įtvirtintą teritoriją „su kastuvais“, po šokiruojančios atakos įrašė video  ()

Rusai fronte patyria košmarą ir mėsmalę, pranešimai apie tai ateina iš visų pusių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė priešakinėse linijose vėl kelia riaušes, skelbdama apie nepakeliamas tarnybos sąlygas ir didelius nuostolius, bandant šturmuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Mobilizuotieji iš Serpuchovo miesto (Maskvos sritis) užfiksavo vaizdo įrašą iš fronto, kaltindami vadovybę įmetus juos į naują „mėsos šturmą“, kurio metu kariai su kastuvais ir šaulių ginklais bandė pulti Ukrainos kariuomenės Donecko srityje įtvirtintą teritoriją.

Dėl to rusų kuopa patyrė didelių nuostolių ir buvo priversta trauktis, tačiau vadovybė vėl privertė šturmuoti įtvirtintas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas.

„Mus išsiuntė skerdimui kaip galvijus. Tiesą sakant, mes buvome įmesti į betonu įtvirtintą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų teritoriją, su savimi turėdami šaulių ginklus ir kastuvus, dėl to tai tiesiog virto žudynėmis. Patyrėme nuostolių, yra ir žuvusių, ir sužeistų, nebuvome pasiruošę puolimui nei fiziškai, nei psichologiškai“, – vaizdo įraše sako Rusijos kariškis.

 

Mobilizuotieji pareiškė, kad gyvenime jie yra paprastų darbinių profesijų atstovai ir nėra pasirengę tokioms karo įvedimo sąlygoms.

Pranešimai apie frontuose vykstantį košmarą ir mėsmalę, pastaruoju metu ateina tiesiogine prasme iš visų pusių. Rusijos generolai, praradę didžiąją dalį savo įrangos, dabar savo nesėkmes kompensuoja masiškai naikindami savo pėstininkus, rašoma internete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(0)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: