[ŽT] „Klounas, juokdarys ar d*bilas?“ - Kyslycios reakcija į Lavrovo kalbą (Video)  (1)

Ukrainos ambasadorius Jungtinėse Tautose (JT) sureagavo į Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo kalbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ambasadorius Jungtinėse Tautose (JT) Serhijus Kyslycia sureagavo į Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo kalbą Naujajame Delyje vykusioje konferencijoje, kurios metu okupacinės šalies atstovas bandė skųstis dėl „prasidėjusio karo prieš Rusijos Federaciją“, dėl kurio kilo juokas salėje.

Lavrovas ėmė kalbėti, kad Rusijos Federacija neva bando „sustabdyti karą“, kurį, kaip jai atrodo, ne Rusijos kariuomenė pradėjo prieš Ukrainą, taip pat ir prieš civilius gyventojus, o jis „buvo pradėtas prieš Rusijos Federaciją pasinaudojant Ukrainos žmonėmis“. Kodėl šiuo atveju būtent Rusijos Federacija įsiveržė į svetimos šalies teritoriją, jis nepaaiškino.

„Twitter“ Kyslycia sureagavo į Lavrovo kalbą: „Klounas, juokdarys ar debilas. Klounas yra juokingas cirko personažas, juokdarys yra žmogus, linksminantis savo šeimininką. „Karas, kuris buvo paleistas prieš mus“, - sako Lavrovas, išstatydamas save pajuokai, sukeldamas publikos juoką. Niekingas debilas!“.

Anot Kyslycios, jei Lavrovas nesiruoštų praleisti likusių dienų teisiamųjų suole prieš įkalinant iki gyvos galvos už karo nusikaltimus, jis galėtų pasirodyti komedijos kanale „Comedy Central“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(0)
(130)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: