„Putinas padarė didelę klaidą – čekistai labai susierzinę, atsiveria reali proga užbaigti karą“  ()

Rusijos Federacijos diktatoriui Vladimirui Putinui artimiausiu metu bus pateiktas ultimatumas, mano Valerijus Solovėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas savo pranešime Federalinei Asamblėjai aiškiai leido savo aplinkai suprasti, kad neperleis valdžios įpėdiniui.

Tai sukėlė aštrų čekistų nepasitenkinimą.

Tokią nuomonę interviu laidai „Chodorkovskis LIVE“ išsakė žinomas Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

„Tai yra signalas toms grupėms, kurios tikėjosi, kad Putinas ištesės savo pažadą teisėtai perduoti valdžią joms. Jis leido suprasti, kad to daryti neketina. Ir tai labai juos erzina“, – sakė Solovėjus.

Jis mano, kad netrukus Putino aplinka privers diktatorių ištesėti savo pažadą. Ir tai bus labiau susiję su karine dinamika.

„Jei paaiškės, kad karinė dinamika tapo pražūtinga, o Rusiją persekioja „neigiamų pergalių“ serija, tuomet tie, kurie sugebės daryti spaudimą, turės labai rimtą priežastį pasakyti: „Jūs, vyriausiasis vade, padarėte daugybę klaidingų sprendimų ir pastatėte šalį, ginkluotąsias pajėgas ant katastrofos slenksčio“. Labai svarbu, kad šiame ultimatume juos palaikytų kariuomenė. Tikrai palaikys“, – kalbėjo politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(8)
(141)

Komentarai ()