Lavrovas Indijoje pateko į didelę gėdą: „Atrodo, kad jis niekada nėra buvęs užsienyje“  ()

Michailas Šeitelmanas pakomentavo įspūdingą Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo gėdą Indijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-08 Lavrovas Indijoje pateko į didelę gėdą: „Atrodo, kad jis niekada nėra buvęs užsienyje“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas neseniai lankėsi Indijos sostinėje Naujajame Delyje, kur prieš didžiulę auditoriją pasakė „pasakišką“ kalbą ir apsigėdino prieš visą pasaulį. Kai Rusijos politikas pasakė, kad Rusija neva bando sustabdyti nusikalstamą karą, kurį vykdo Ukraina, visa auditorija pratrūko nevaldomu juoku.

„Jis nesuprato, kur kalba, matyt, pamiršo, kad yra ne Maskvoje ir jam nebus plojama. Ir net klausydamasis, kaip publika juokiasi iš jo ir jo žodžių, galvojau, ar jie juokiasi iš jo pareiškimo, ar iš jo anglų kalbos“, - politikos analitikas Michailas Šeitelmanas reagavo į S. Lavrovo sutrikimą interviu su Natalija Vlaščenko metu. Interviu su ekspertu galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlaschenko“.

M. Šeitelmanas prisipažino, kad S. Lavrovas jį prajuokino „absoliučiai juokinga sovietine mokykla“, pagal kurią iš karto galima atpažinti sovietinį žmogų.

 

„Toks jausmas, tarsi jis niekada nebūtų buvęs užsienyje. Tai tikrai byloja apie jo menkus intelektinius gebėjimus. Visi manė, kad dėl to, jog jis nešioja akinius, jis yra protingas, bet ne, štai patvirtinimas. Tik pasiklausykite, kaip angliškai kalba žmogus, kuris visą gyvenimą, daugiau nei 20 metų, praleido Rusijos užsienio reikalų ministro poste ir vis dar kalba tokia vaikiška kalba. Ji visiškai primityvi. Taip nekalba apskritai niekas pasaulyje, nebent sovietų šnipai“, - sakė politos technologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(252)
(5)
(247)

Komentarai ()

Susijusios žymos: