To dar nebuvo! Prigožinas išmestas iš „specialiųjų operacijų“ grupės būstinės, užblokuoti visi ryšiai  ()

Šoigu atkeršijo Prigožinui: Jevgenijus Prigožinas pareiškė, kad jis buvo atjungtas nuo specialiųjų ryšių dėl reikalavimų duoti „Wagner“ amunicijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Realios valdžios Rusijos Federacijoje siekiantis Jevgenijus Prigožinas liko be galimybės naudotis specialiaisiais ryšiais; be to, jam buvo užblokuota galimybė patekti į visus padalinius, kurie priima sprendimus dėl šaudmenų tiekimo į frontą.

Apie tai Rusijos propagandistams pasakojo pats Prigožinas.

Teroristo teigimu, jie nusprendė apriboti jo bendravimo priemones, kad jis „nustotų prašyti šaudmenų“. Tačiau dabar jis grasina Rusijos gynybos ministerijai, kad papasakos žiniasklaidai apie tikrąją padėtį fronte ir toliau prašys paramos šoviniais.

Konfliktas dėl prasto tiekimo „Wagner“ samdiniams prasidėjo vasario viduryje. Tada socialiniuose tinkluose išplito vaizdo įrašas, kuriame keturi ginkluoti vyrai teigė, kad jų dalinys „visiškai atkirstas nuo šaudmenų tiekimo“. Vėliau Prigožinas patvirtino, kad vaizdo įraše užfiksuoti vyrai yra jo karinės kuopos nariai.

 

Po kelių dienų „Putino virėjas“ vėl prabilo apie šaudmenų tiekimo problemas, o Šoigu departamentas atsakė, kad jokių problemų dėl tiekimo nėra, tačiau dabar „Wagner“ gaus tokį patį kiekį šaudmenų, kaip ir kiti Rusijos kariuomenės daliniai fronte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(2)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: