Z-propagandistas skelbia, kad kažkas negerai su „atsakomaisiais smūgiais“: „Tai mane baugina“  ()

Kremliaus propaganda prakalbo, kad raketinis teroras prieš Ukrainą neturi prasmės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas žinomiausių Kremliaus propagandistų Sergejus Mardanas, propaguojantis nacistines idėjas, ėmė kritikuoti Rusijos karinę vadovybę. Jis mano, kad raketinis teroras prieš Ukrainą, kuriam Rusija išleidžia milijonus, neturi prasmės.

Z-propagandistą papiktino tai, kad Rusija, vykdydama savo paskutinį vadinamąjį „atsakomąjį smūgį“, paleido net kelias labai brangias „Kinžal“ raketas į šiluminę elektrinę, o ne kokį sprendimų centrą.

Mardano laidos ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“:

„Norėčiau, kad viena, o gal visi šeši „Kinžal“ smogtų... rinkitės iš: dviejų Ukrainos prezidento rezidencijų, Generalinio štabo, Vyriausiojo žvalgybos direktorato būstinės ir Ukrainos saugumo tarnybos ... Gerai žinomos vietos. Kiekvienas, buvęs Kyjive, žino šį pastatą. Čia yra vietos, kurioms 2, 6 ir 66 „Kinžal“, man atrodo, būtų negaila“, – skundėsi Mardanas.

Jis taip pat buvo nepatenkintas oficialiu Rusijos Gynybos ministerijos pranešimu, kuriame pasigirta apie dronų gamyklos sunaikinimą Ukrainoje. Propagandistas piktinosi, kad ši gamykla anksčiau nebuvo „demilitarizuota“.

 

„O jei nebūtų buvę atakos prieš Brianską, ar bepiločių orlaivių gamykla būtų toliau veikusi? Keista. Nematau tame jokios logikos. Sutriko elektrinių traukinių judėjimas? Gerai, bet koks ryšys su puolimu prieš Brianską?“ – klausė Kremliaus propagandistas.

Apskritai jis teigė, kad dabartiniame kare iniciatyvą visiškai perėmė Ukraina, nes Rusijos armijai tenka griebtis vadinamųjų „atsakomųjų smūgių“. „Mes tik reaguojame. Ir tai savaime yra ne šiaip bloga, bet siaubą kelianti žinia“, – skundėsi propagandistas.

(33)
(4)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: