„Peskovai! Kas vyksta su jūsų viršininku?!“ Putino žodžiai pašiurpino Rusijos vyriausybės pavaduotoją  ()

Atrodo, kad Vladimiro Putino psichikos problemos vis gilėja, sako Alfredas Kochas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-18 „Peskovai! Kas vyksta su jūsų viršininku?!“ Putino žodžiai pašiurpino Rusijos vyriausybės pavaduotoją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas kovo 16 d. kalbėdamas Rusijos pramonininkų ir verslininkų sąjungos suvažiavime pasakė gana keistą kalbą. Jis patikino, kad be rusiškų ropių Vakarams neva grėstų badas.

Tokie pareiškimai gali rodyti sunkias Rusijos vadovo psichikos problemas, mano Alfredas Kochas, buvęs režimo atstovas ir buvęs Rusijos Federacijos ministro pirmininko pavaduotojas. Tai jis parašė savo „Telegram“ kanale.

„Prieita iki to, kad Vakarų šalių vadovai siūlo savo piliečiams vietoj salotų ir pomidorų pereiti prie ropių... Bet jiems tikriausiai teks važiuoti pas mus ir ropių“, - šypsodamasis verslininkams sakė V. Putinas.

Kochas, šiuo metu gyvenantis Vokietijoje, patikino, kad problemų dėl maisto Europoje nėra. Ten padėtis daug geresnė nei pačioje Rusijoje. Nėra bado grėsmės. Vadinasi, diktatorius savo galvoje susikūrė gana paralelinę realybę, kuri neatitinka tikrovės.

„Iš kur tos laukinės fantazijos apie ropes, a? Peskovai! Kas vyksta su jūsų viršininku?“ - stebėjosi Kochas. Jis mano, kad po tokių pareiškimų pasaulio visuomenės mintys apie Rusijos vadovo neadekvatumą ir būtinybę nušalinti jį nuo valdžios tik sustiprėja.

 

„Jau nebeįmanoma nuslėpti fakto, kad Putinui ne viskas gerai su galva. „Ropės“ – tai jau galvoje nebetelpa... Nušokęs nuo proto branduolinės valstybės prezidentas yra tiesioginė grėsmė visiems“, - aiškino buvęs Rusijos pareigūnas.

Apskritai, pažymėjo jis, pati ropių frazė buvo itin nevykusiai pavartota visomis prasmėmis. Matyt, Rusijos Federacijos vadovas bandė lengvai pašiepti Vakarus. Tačiau viskas baigėsi sunkiasvorėmis nesąmonėmis, kurios atskleidė jo psichikos problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(208)
(8)
(200)

Komentarai ()

Susijusios žymos: