Prancūzijos piratai išsisuka nuo griežtų įstatymų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

stiklas 2010-03-29 19:20
Uždraustas vaisius dar saldesnis. Kodėl visi eina paprasčiausiu būdu - drausti ir nesistengia paieškoti kitokių, 21-am amžiui tinkamesnių priemonių.
MarijonasM 2010-03-29 20:04
Suprask, reik parodyti, kad bent kovoja, nes kaip jaustis žmonėm kurie perka.
LiberalusToris 2010-03-29 20:48
Kam pirkti, jeigu galima nemokamai gauti, ir dargi - per kelias minutes? Čia rimtai to klausiu, nes nelabai suprantu. Ir nesakykit, kad nuo to kenčia kūrėjų kompanijos. Nesvaikit, jos yra monopolinės ir žeriasi milijardus, tad 83 procentai vartotojų yra padėję paprasčiausiai ant jų skersą. Nuostolis nuo kokio milijardo - 10 mln? Pff... anokia čia katastrofa jiems būtų. Aš už svieto lygintojus!
Wolfy 2010-03-29 23:20
Jokios apsaugos ir tuo labiau tokios sankcyjos nepades.Zmones, kaip piratavo ,taip ir pirataus toliau.
SpaG 2010-03-30 10:23
Kai kainos pasidarys bent kažkiek atitinkančios realybę, su malonumu bus galima kažką pirkti. Beto, dažnai su nelegalia produkcija yra dar mažiau bėdų nei su legalia.
Mopsiasnukis 2010-03-30 10:51
Tai visiem dabar dar azartas pagavo ka nors siustis, o ir siaip technologishkai truputi patobulet galimybe susidare. Dabar daromi visokie DRM'ai, kai originalaus dvd paleidimas tampa kancia, grasinama visokiom sankcijom ir panashiai, tai greiciausiai, tokie dalykai ne tik, kad nesustabdys piratavimo, bet ji dar paskatins ir galiausiai niekas isvis nebepirks originalios produkcijos. O visas vajus yra grynai del tarpiniku verslu, nes tai didziule galinga industrija gaminti dezutes, perpardavineti kelis kartus, logistika ir t.t. nepamirskim dar ir DVD/CD grotuvu gamintoju, kuriu verslui visiskas krachas, jei legalizuotu ir sutvarkytu atsisiunciamu failu biznio modeli. O cia gi multi milijardiniai pinigu srautai tokiu atveju lektu lauk ir nebloga ekonomine skyle ishmushtu. Uztai visiems "piratavimas" yra mission critical reikalas. Rapidshare pajuto kame reikalas bresta ir is anksto pradejo daryt ejimus ateity uzdirbinet pinigus is sio menamo piratvimo.