Kinijos korta žlugo: Arestovičius skelbia, ką netikėtai suprato Pekinas  ()

Buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius sako, kad karas dėl Putino Rusijos perėjo į išsekimo režimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Išsekimas pirmiausia reiškia atsargų išsekimą. Jie traukia tai, ką gali ištraukti. Jau atsiranda 40-ųjų ir 50-ųjų metų tankai. Ir tai neišvengiama, nes naują techniką likviduoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos“, – pažymėjo ekspertas per pokalbį su Marku Feiginu. Oleksijus Arestovičiaus ir Marko Feigino bendros transliacijos įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Šiandien Rusijos kariuomenė Ukrainoje turi daugiausiai 40-60 proc. reikalingų ginklų ir karinės technikos atsargų, be to, pasenusių modelių, pabrėžė O. Arestovičius.

„Visi žino apie Rusijos kariuomenės sviedinių badą, taip pat apie artilerijos nusidėvėjimą. Norėdama išspręsti šį problemų kompleksą, Kinija turėtų viską mesti ir užsiimti tik Rusijos kariuomenės aprūpinimu ir Pekinas tą supranta“, – aiškino ekspertas, leisdamas suprasti, kad tai itin mažai tikėtinas scenarijus.

 

„Bet kokie vienkartiniai lašeliniai tiekimai neturi jokio poveikio. Dėl jų Rusijos grupuotės Ukrainoje ir apskritai Rusijos kariuomenės galia bet kokiu atveju reikšmingai nesustiprės. Tai aklavietė“, – padarė išvadą Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(6)
(123)

Komentarai ()

Susijusios žymos: