Raketinį kompleksą C-300 parklupdė rusiški keliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2010-04-02 22:42
na šitame forume niekas jos neteisingai ir nekaltina, bent dažnai. Tik kažkaip visi užsiciklinę jog rusai, žydai, musulmonai ir pan, yra pasaulio blogis. Lyg atpirkimo ožiai, ant kurių galima lieti visą savo pagiežą. Vieni tai daro sąmoningai, kiti pasikliaudami iš tokių "patikimų" pasakojimų susirinkta informacija. Kartais atrodo kova su vėjo malūnais, bet ką padarysi, jei bent vienas kitas susimastys ir nebus su banda vien todėl, kad tai banda, jau šis tas. Sveikas protas ankščiau ar vėliau išlieka, o visokios "mados" ateina ir praeina. Šiuo metu, labai madinga ieškoti "kaltų dėl pasaulio nelaimių".
Zigzaueris 2010-04-02 23:02
Maladiec.Gina Rusijos kelius nuo smeizto
Arns 2010-04-02 23:07
pvz http://www.ipix.lt/images/29942160.jpg Čia Lenkija. Matome jog lentelė su gatvės pavadinimu. Matome gatvę. Taigi, jeigu pradėsime teigti jog čia įprastas Lenkijos gatvių vaizdas. Kaip reaguoti? Kaip jau minėjau, visokių kelių yra visur, bet kelių vietų suabsoliutinimas iki visos šalies vaizdo, hmmm, čia jau kvepia rimta dezinformacija, su kuria reikia kovoti. Interneto troliai neturi imti valdžios ir formuoti jiems patinkantį, bet realybės neatitinkantį vaizdą.
SarasLT 2010-04-02 23:35
Rusijos keliai arnui padėkos!
Arns 2010-04-02 23:38
man jau dėkoja tokie žmonės kaip tamsta Vien pats faktas, jog argumentų nebėra, reiškia jog jūs nugalėtas. O jei jūs nugalėtas.... rezultatas pasiektas
SarasLT 2010-04-02 23:57
Tai kad aš net nediskutavau su tavim, tai kaip man argumentai gali baigtis? Error: No logic was found.
pilimotas 2010-04-02 23:59
tai dėl to kad lenkijoje ar lietuvoje blogi keliai rusijos kelių blogais pavadinti negalima? aš ir galvoju, ko dauguma lietuvių skundžias, gi afrikoje blogiau...
Alchi 2010-04-03 00:02
Žiūrėk, kai patys rusai (!) skundžiasi savo keliais ir pradeda kurti anekdotus, kokie jų keliai prasti - tai vis dėlto kažką turėtų reikšti. Be abejo rusai yra nepatikimas informacijos šaltinis, nes jie gali gi meluoti apie savo šalies kelius ir nežinoti tikrosios padėties, nes jie gi tik kąsdien jais važinėja... Beje vienas iš anekdotų apie rusų kelius: Rusijoje yra dvi bėdos - kvailiai ir keliai. Amerikoje yra viena, bet keliai pas juos geri.
Matjo 2010-04-03 00:06
Arba geras posakis "Kur baigiasi kelias, ten prasideda Rusija" ;D
Demotion 2010-04-03 00:35
Nera nevieno kelio?? O kaip kelias is Klaipedos y Palanga?? kaip statomi ir jau pastatyti tiltai?? Kaip pvz dar yra daznai restauruojami keliai??? gal pasakysi kad lietuvoj kokybe bloga?? nuvazevus y kaliningrada atrodo kad tikrai bananu valstybe pataikiai apie Lietuvos keliu lygi tau geriau net nelyginti! Kodel rusijoje ziema pilami (restauruojami) keliai po puses metu tampa tos pacios ar net prastesnes bukles nei anksciau?? Googlink pasidomek ka patys rusai mano,o tik paskui skleisk savo erezijas
namaste 2010-04-03 00:42
Už Rusiją visom keturiom. O sakydamas, kad Lietuvoje blogi keliai vos nusukus nuo pagrindinio, tai visiškai prašovei, nes didžioji dauguma tarmiestinių kelių yra labai geros būklės, miesteliuose ir kaimeliuose restauruojami senieji, tik va gal miestuose situacija prastesnė.. Taip kad išlipk iš namų prieš rašydamas..
Wolfy 2010-04-03 00:53
Teko pabuvoti Rusijoje ir tikrai keliai iki Maskvos yra prasti,jei net i duobe ikritus ir net fura ratlanki sulanksto ir visa rata tenka ismesti , po tokio pasivazinejimo.Bet siaip pacioje Maskvoje keliai tikriausiai geriausi visoje Rusijoje.
Vytax 2010-04-03 08:02
Kiek mačiau daugelyje magistralės vietų remontuojant buvo išstumdytas 1-1.5m. gylio griovys. Abejoju ar ten išvis koks nors pagrindas galėjo likti. Ir tada į tą griovį buvo tiesiamas drenažas, pilamas smėlis, skalda ir galiausiai betonas su asfaltu. Be to, daug kur 2 juostų kelias pavirto, 4 juostų keliu. Ar iš 4 juostų patapo 6. Kas tai ne naujų kelių tiesimas?
Skaičius 2010-04-03 10:44
Jūs vėl Lietuva ir visas Pasaulis prieš Rusiją temą užvedėt, o man šis straipsnis tik šypseną sukėlė, tai nuėjau skaityti anekdotų
Epsilon 2010-04-03 11:12
Arns, tu dar ne Rusijoj gyveni? Jug ten taip geeeera, o visur kitur tik blogiau Neįsižeisk, bet iš tavo šnekos taip man pasirodė. Ir šiaip tokios diskusijos bevaisės, individo proto ir jo suvokimo nepakeisi, kad ir kiek žmonių tai stengsis padaryt. Na nebent akis į akį pašnekėt, tada gal ir kažkas gautųsi Bet čia jau kraštutinumai... Ir kas čia per kova? Argumentų nebėra tai pralaimėjo? Jei pateiks kas nors šimtus argumentų (nebūtinai protingų), o aš teturėsiu vieną vienintelį, tai taip išeina, kad pralaimėjau, nors manasis gal 100% teisingas? Vaikų darželis...
Agorks 2010-04-03 11:13
va ce tai uzskaitau
Demotion 2010-04-03 11:36
Beje Arns dauguma atveju tavo komentarus galima sulyginti su Kiezos neisprususiais kai nebezinai jau ka pasakyti mali belenkokia nesamone kad tik paneigti pries tai nepasidomejas.Pastebejims zinodams kokie keliai rusijoj tu pradejai staiga pulti Lietuvos ir Lenkijos,kai kalba eina apie Rusijos tragiskus kelius.Ar nors Sovietske esi buves?? ar esu buves Rusijoj ir mates kelius kad gali teigti kad keliai pas ju tokie afigieni??
OTONAS 2010-04-03 12:15
JO, deltu keliu tai Palangos plentas buvo tik dveju juostu, is ES padare keturiu, su perskyra vejos vidury. Jo tas papildomas dvi juostas dare kaip nauja kelia salia, net gero dydzio pakelima dare, kur buvo nemaza iduba prie mano namu, gal kokie 7 metrai. DDD Dar sako Lietuvoj keliu nieks nedaro . Tu pamegink is Nidos varyti i Kaliningrada, pravarius pasieni i Rusija, pasijauciu, kaip kokiam falloute 3.. nu arba cernobilyje DD. Nenuostabu, kodel ten nemazai ziguliu - naujesne masina gaila tokiem keliam
Arns 2010-04-03 13:22
Kai kas žiūriu visai nesigaudo Niekur aš neteigiu jog ten, Rusijoje, viskas geriau. Yra visko, o lendant į sibirą, gali užtikti it tokių kelių, kur gal tik kelios mašinos per metus pravažiuoja... Aš tik teigiu, jog reikia proto ribose vertinti situaciją. Dabar tiesiog įprasta hiperbolizuoti bei kurti rimtus mitus. O po to, iš va tokių mitų menkinančių kitas tautas ir išauga nacizmas, šovinizmas bei kitas brudas, kuriam net baksnojant šūdą į norį neįrodysi jog ten šūdas, nes jam jau visi pažįstami sakė ką kitą. Tai kelininkai, tada pasakykit, kodėl net tie kas tiesia kelius, savo darbus įvardija kaip seno kelio rekonstrukcija? Matyt esate protingesni nei jie, nes jie nežino patys, kad gi tiesia visiškai naujus kelius! Tai bent neišprusimas:)) O dėl Lietuvos kelių kokybės... Visur visko yra, yra ir labai gerų Lietuvoje kelių yra ir tokių, kur kelininkai pasirodo tik tada, kada pro šalį koks seimo narys ketina važiuoti. Nors aplamai, bent pagrindiniai keliai tikrai geriau prižiūrimi nei kaimynų(vėl gi, nesusipratėliams noriu išskirti, kad diskusija ir net nebuvo kreipiama iš pat pradžių, kieno keliai geresni. Diskusija buvo ar bent prasidėjo nuo to, kad nėra Rusija tokia sulaukėjusi, kad net kelių nėra matę, kaip čia patys pirmieji keli komentatoriai buvo pradėję varyti.)
lightfire 2010-04-03 13:39
^^^ Dėl varymo and kitų tautų jau kam kam, bet tau tai tikrai neverta postringauti apologetiškai - kiek esi kartų pats "tikslinęs tautybę", menkinęs kitų šalių kultūrą (JAV tavo suvokimu tėra McDonaldų kraštas), tad vis nepasižiūri į veidrodį bei savo pranešimus. O dėl kelių, tai kokybės procentas imamas procentais. Lyginti tokias valstybes kaip Lietuva ir Rusija nėra teisinga, bet jei lygintumėme Lietuvą ir Kaliningradą - skirtumas, manau, būtų akivaizdus, o ir patys Rusijos keliai stereotipais apaugę ne veltui. Ir tam nereikia į Sibirą važiuoti, užtenka nuo Smolensko iki Maskvos pasivažinėt. Pati straipsnio naujiena tai sakyč, š verta. Bet kokioj valstybėj pasitaiko incidentų keliuose su karine arba nebūtinai technika.