Raketinį kompleksą C-300 parklupdė rusiški keliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Demotion 2010-04-03 15:52
Tai ar tu buvai rusijoj ar vazinejai?? kad taip sakai?? Rusija kaip valstybe juk tokia turtinga tiek naftos ir duju jos tikria nemaza turi o musu vargsu lietuvele geresnius kelius turi..tu man paaiskink kodel taip yra?? pagal ju statistika blogu keliu padaugejo vietoj to kad sumazetu!
Arns 2010-04-03 16:55
yra tekę būti ir keliai ten pakankamai geri, kurie jungia didžiuosius miestus. Rusija didelė ir didelė dalis ties ar net už poliarinio rato, Sibire, kur amžinas įšalas, vietos kur mašinos pravažiuoja itin retai ir t.t. Kitaip tariant, sąlygos "grožiui" nėra idealios. O keliai pablogėjo, nes griuvus SSRS, bent kelis metus buvo sumaištis ir pinigai buvo išvagiami, o ne panaudojami pagal paskirtį. Juk ir pas mus kelininkai ką dirbą? Ogi tą patį per ta patį, nes po kelių žiemų, net naujai pertiestas kelias jau pradeda reikalauti remonto. O jei buvo neremontuotas ir buvo leista duobėms augti...
kiesza 2010-04-03 18:12
Mano kaimas prie via baltikos. pas senelioka sodyboj keliu tiesimo technika stovejo, tai net 2 algos gavosi ta menesi
Demotion 2010-04-03 18:36
Arns 2010-04-03 19:15
Demotion, nuo kada Lietuvoje yra amžinas įšalas? Suprask, kad Sibiras yra Sibiras(o Irtkutskas beje yra Sibire), tad ten daug sudėtingesnės sąlygos, tad nereikia lyginti mūsiškų sąlygų su tomis. Beje, ką nori įrodyti tomis nuotraukomis? Lietuvoje irgi norint galima rasti panašių, netoli tavosios Klaipėdos, kur potvynis dabar. Pavaryk per žvyrkelius, tuoj tokie rovai ir atsiras
Zigzaueris 2010-04-03 19:46
Tai kad ten toks klimatas neatperka fakto,kad keliai yra tragiski.savo kaime ,kur traktoriai didziausiai isvagoja kelius i pamiskes vistiek nebuna tokie tragiski,kaip tie nuotraukose
Arns 2010-04-03 19:52
matosi jog logikos nėra. Žinotum jog kitaip ir kelis kartus brangiau kainuoja nutiesti kelius, esant tokioms sąlygoms. Beje, matyt neteko matyti kaip atrodo keliukai, jeigu miškovežiai pavažinėja pavasarį. Dabar kiek mažiau, bet prieš kelis metus, kada buvo miškų kirtimo bumas, tai iki vasaros pro tokius kelius nebūdavo įmanoma pravažiuoti.
vyckas 2010-04-03 21:22
Nori pasakyt, kad Rusijai, kuri nori atrodyt viena is galingiausiu pasaulio valstybiu yra perbrangu!? nutiest kelius i pagrindinius valstybes miestus ??? Ir beje Irkutskas yra centrinej Rusijoj, amzinu isalu ten net nekvepia. Lygindamas misko keliukus ir tarpiemstinius kelius kuriais pravaziuoja simtai automobiliu, bent jau is nuotrauku i tai panasu, neatrodai labai rimtai.
enzim 2010-04-03 22:14
Nusišnekėt nieks nedraudžia, bet tamsta bent žemėlapį atsiverstum
vyckas 2010-04-03 22:53
Tu cia apie Irkutstka? Tada tikrai atsiprasau jis yra pietu Rusijoj o ne vidurio Esme buvo apie ta mistini "amzina isala" kuris trukdo rusam tiesti kelius
Arns 2010-04-03 23:11
hmm, o gal pirmiau keliskart pagalvojam, tik paskui rašom? http://lt.wikipedia.org/wiki/Amžinasis_įšalas "zijoje įšalo pietinė riba eina maždaug ties 60° š. pl., toliau į pietus (Mongolijoje iki 44° lygiagretės)" http://ru.wikipedia.org/wiki/Иркутск o Irkutskas randasi ties 52 lygiagrete.
DJ_LFS 2010-04-04 00:18
Rusija buvo yra ir bus klounu, mongolu isprievartauta valstybe. Turi tokia didele teritorija, galetu tapti geriausia pasaulio valstybe tinkamai panaudojusi savo naudingas iskasenas, bet ne - visokia karine technika kuria, mikroskopines valstybes terorizuoja, lyg nuo papildomu keliu simtu kvadratiniu km kazkas pasikeis:)
mnv 2010-04-04 00:19
Net avatarus uz savo puses susideje O siaip tai isviso... dar normalu paskaityt kai apie politika gincijasi, kariuomeniu pajegumus ir pns, o cia kur kelias duobetesnis
Demotion 2010-04-04 00:21
Matau kad tu tai tikrai logikos neturi nes jau neismanai kaip atsikirsti,prie ko tas brangiau juk Rusija tavo numyletine Rusija kuri turtinga naudingomis iskasenomis kuri pagal milijonieriu ir miljardieriu skaiciu tikrai neatrodo skurstanti salis,bet turi tokius apgailetinus kelius?? Paziurek y JAV kodel Aliaskoje yra taip isvystytas gerai susisiekimas,kodel esant atsiauriomis salygomis keliai yra asfaltuoti o ne kaip tose nuotraukose kur ju vadinama autosrada molyje paskendus?? Tu cia gali metyti savo geografinius duomenis bet dauguma supranta o ypac tie kurie yra buve,kas per situacija dedasi ten su keliais!
Demotion 2010-04-04 00:35
Velgi tu su savo isvedziojimais Paciam tenka ziema,pavasari pagelbeti tevams prie misko darbu ir tikrai zinau kad tokiu keliu nera,kaip tu kad ce kliedi smagu kad tokiu juokdariu kaip tu yra,nors linksma tokiu apsimelavusiu paklausyti
mnv 2010-04-04 00:47
Lyginat jus MISKO keliukus su "molio autostradom"
mnv 2010-04-04 00:48
O rusijos turtai baigiasi uz maskvos centro Grazus priessovietiniai butai su varvekliais vidui ziema
enzim 2010-04-04 00:54
Na ko dabar čia putojat. Parūpo svetimos skylės, savas geriau užsilopom, o ne snobiškai tyčiojamės , nes pas mus dvejom mažiau. Susitvarkys ta Rusija savo kelius kai iškils strateginis ar ekonominis interesas atitinkama kryptim. Dar ir mus pasikvies į talką( jei labai skubės ). Turbūt nieks nebuvot Tiumenėj- naftininkų sostinėj, amžino įšalo zonoj. Taip kelius susitvarkę pagal vokiečių technologiją, kad net maskviečiai žaktelėjo.
Arns 2010-04-04 00:56
Demotion, ar tu asilas ar tik tokiu nori tapti? 1. Ar turi nors vieną rimtą argumentą, apart to, kad tau nedašyla kažkur? 2. O ko nelyginti? A? Rusnėje žinai jog potvynis, o ten kaip, bent pasidomėjai? Teko bent paskaityti apie amžinąjį įšalą? Pasiskaitytum, bent minimaliai pagautum kampą kokia situacija. 3. Tai tu nesuvoki, kad viena nuotrauka tai ne šalis. Galų gale lygini kaimo keliukus su automagistralėmis. Nenorėtum palyginti kelio tarp pvz Raseiniai Kelmė - , su Vokietijos autobanais? Ta pati kategorija... 4. Skiri asfaltuotus kelius, nuo žvyrkelių ar juo labiau nuo lauko kelių? 5. O tu žinai kokia Rusija pagal plotą valstybė? Ir žinai gyventojų tankumą jos teritorijoje? Pasidomėk, gal jei pradės veikti smegenys, atsiras ir šiokios tokios išvados. Juk ne aukšąją matematiką dėstau. 6. O iš kur žinai kas ir kaip Aliaskoje? Visr buvai, visur viską matei? Ar ir vėl, neradai nuotraukos, kur amerikietis važiuotu kiek tolyn nuo pagrindinio kelio... 7. Iš kur žinai jog toje nuotraukoje autostrada? Jog kažkas parašė? bet jokių daugiau įrodymų nėra. 8. Vėl gi, buvai Aliaskoje? Visą išvažinėjai ir žinai, jog iki kiekvieno kaimelio atvestas asfaltuotas kelias?
enzim 2010-04-04 01:03
Visiškai pritariu Arns. Jei nebūčiau savivaldybėj vėjo pakėlęs, tai medkirčių išmalta mūsų pamiškė nieko nesiskirtų nuo Irkutsko ,,plento".