[ŽT] Į Bachmutą skubiai atvyko Syrskis: skelbiama, kas nutiko ir ką daro rusai  ()

„Bachmuto gynyba vyksta dėl karinės būtinybės.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-27 [ŽT] Į Bachmutą skubiai atvyko Syrskis: skelbiama, kas nutiko ir ką daro rusai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausumos pajėgų vadas Oleksandras Syrskis vėl lankėsi Bachmuto srityje ir ėmėsi daugybės priemonių probleminiams miesto gynybos klausimams spręsti.

Karo vadas atvyko į karščiausius Bachmuto krypties taškus – mūšio zonoje įvertino situaciją ir ėmėsi daugybės priemonių probleminiams klausimams, trukdantiems efektyviai vykdyti užduotis, spręsti.

Syrskis taip pat priėmė keletą operatyvinių sprendimų, kad sustiprintų karių pajėgumus suvaldyti ir sunaikinti rusus.

Anot jo, dabar vyksta intensyviausias kovų dėl Bachmuto etapas, o situacija aplink miestą nuolat sunki, įsibrovėliai patiria didelius pėstininkų, ginkluotės ir technikos nuostolius, tačiau toliau juda pirmyn, kovotojai sulaiko priešą ir trukdo jam įgyvendinti savo ketinimus.

„Bachmuto gynyba vyksta dėl karinės būtinybės ir yra pagrįsta kompetentingu miesto apsauginių pajėgumų, pastatytų įtvirtinimų ir įrengtų šaudymo konstrukcijų panaudojimu. Karių didvyriškumas, kartu su sumaniu ginklų panaudojimu, manevrais, panaudojant pajėgas ir priemones, leido apginti miestą viršijant visus terminus ir prognozes“, – sakė generolas.

 

Komanda apskaičiuoja visus galimus įvykių raidos scenarijus ir, atsižvelgdama į situaciją, veiks tinkamai, padarė išvadą Syrskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(3)
(196)

Komentarai ()

Susijusios žymos: