[ŽT] „Laikas išeiti“. Propaganda ragina skubiai baigti karą Ukrainoje - kas nutiko? (Video)  ()

Po daugiau nei metų trukmės intensyvaus karo, Rusijos propagandos retorika kardinaliai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar „RosTV“ pradėjo raginti nutraukti agresiją. Garsus pareiškimas buvo paskelbtas propagandinės pokalbių laidos eteryje per Rusijos NTV kanalą.

Dažnas propagandinių laidų svečias – rusų „politologas“ Viktoras Olevičius ragino baigti karą.

Jis pripažino, jog Vakarai, padedantys Ukrainai, yra daug stipresni už Rusiją, todėl Maskva neturi jokių šansų laimėti šį sekinantį karą. „Žinoma, Vakarai turi daugiau galimybių nei Rusija. Bet tai akivaizdu! (...) Vakarai, gavę galimybę padaryti nuolatinę žalą Rusijai, nuo šios galimybės nenukryps, juolab kad ji kainuoja.

Vakarai turi didesnę saugumo ribą nei Rusija... Rusijai tikrai naudinga išeiti iš šio konflikto, kol Vakarai nepadarė mums reikšmingo ekonominio smūgio! “ – pasakė V. Olevičius. Retorikos pasikeitimas pastebimas ir vienos didžiausių Kremliaus propagandistės Margaritos Simonian.

 

Hagai išdavus Rusijos Federacijos diktatoriaus arešto orderį, ji ėmė „derėtis“: pirmiausia pasiūlė surengti „tikrą referendumą“ okupuotose Ukrainos teritorijose, o paskui panoro nusipirkti jos žemes iš Kyjivo, kurias dabar užgrobė Rusijos kariuomenė. O prieš metus ji tikino rusus, kad RF ginkluotosios pajėgos Kyjivą užims per tris dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(4)
(92)

Komentarai ()