[ŽT] Žlugo milijardinė ataka. Skabejeva paskelbė visišką Rusijos fiasko (Video)  ()

Olga Skabejeva liūdi, nes rusų įsibrovėliai nesugebėjo sukelti kančių visiems ukrainiečiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo spalio 10 d., kai Rusijos armija pradėjo masines atakas prieš Ukrainos infrastruktūrą, Rusija paleido raketų už maždaug 7,5 milijardus dolerių. Tų smūgių tikslas buvo sugriauti Ukrainos energetikos sistemą. Rusija neslėpė, kad žiemos išvakarėse be elektros, vandens ir šildymo bandė palikti 40 milijonų ukrainiečių. Tačiau Ukrainos energetikos įmonės susidorojo su iššūkiu.

Propagandistė Olga Skabejeva su ašaromis akyse savo pokalbių laidoje skundėsi, kad ir kaip agresoriai stengtųsi, Ukrainoje niekas nekenčia.

„Nenoriu niekam gadinti nuotaikos, bet visi puikiai žino, kad Ukrainos sostinėje elektros energijos tiekimas praktiškai nenutrūksta, ukrainiečiai pastaruoju metu nesėdi be elektros. Ilgiausias elektros energijos tiekimo nutrūkimas truko, pasak Kličko, 10 valandų. Visi Amerikos propagandistai atkreipia dėmesį, kad tai neveikia, arba mes pastaruoju metu nekeliame tikslo, kad Ukrainoje kentėtų visi“, – kalbėjo laidų vedėja.

 

Tuo pat metu Rusijos Federacijos kontroliuojamas Sevastopolis, kurio niekas neapšaudo, liko be elektros dėl traktorininko, kuris dirbdamas žemę apgadino kabelį.

(262)
(4)
(258)

Komentarai ()

Susijusios žymos: