„Tai mergaitė, jos vardas Balandėlė“. Neįtikėtinas video apie tai, kuo rūpinasi ukrainiečiai kariai (Video)  ()

„Puikiai žinome už ką kovojame ir ką giname, pergalė mūsų pusėje!“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko srityje esančiame Bachmute Ukrainos pasieniečiai ne tik atmuša priešo atakas, bet ir padeda paliktiems gyvūnams. Miesto apylinkėse jie rado arklį, kurį šeimininkai paliko aptvare, kuriuo dabar rūpinasi.

Gynėjai, esant galimybei, atneša skanėstų ir paglosto gyvūną. Jaudinantys kadrai parodyti Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnybos „YouTube“ kanale.

Pasienietis Olegas pasakojo, kad arklio šeimininkai buvo evakuoti iš Bachmuto. Jų arklys liko aptvare – iš pradžių gyvūnas bijojo žmonių, o dabar jau priprato ir su džiaugsmu iš jų priima dovanas.

„Tai mergaitė ir jos vardas Balandėlė. Kartkartėmis ją aplankome ir pamaitiname“, – pasakojo karys. Anot jo, apšaudymo metu gyvūnas nukentėjo nuo priešo sviedinių – buvo sužalota lūpa, tačiau žaizdos gyja savaime.

„Labai dėl jos nerimauju, nes myliu žirgus. Kartais atrodo, kad ji jau priprato prie sprogimų, kurie čia girdimi visą parą. Ir nors jos akyse skausmas, liūdesys ir baimė, ji džiaugiuosi susitikimais su vaikinais. Jei įmanoma, stengiamės atnešti jai obuolių, sausainių, duonos. Puikiai žinome už ką kovojame ir ką giname, pergalė mūsų pusėje! Nes gėris visada nugali blogį, net jei tam reikia laiko“, – prisipažino Olegas.

 

Dėl nuolatinio įsibrovėlių apšaudymo pasieniečiai negali išvežti Balandėlės iš Bachmuto. Be gynėjų, gyvūnu dar rūpinasi netoliese gyvenantis vietinis vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(0)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: