„Rasim tualete – į tualetą sumurdysim! Bus kerštas!“ Prasidėjo isterija, Solovjovas šaukė beveik putodamasis  ()

Solovjovas paskelbė dar vieną grasinimų porciją – pyksta už likviduotus teroristus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atrodo, kad Rusijos propagandos mašinai pagaliau „važiuoja stogas“. Ypač idiotiškais savo pareiškimais garsėjantis Vladimiras Solovjovas, regis, suprato, kad Rusijos nusikaltėliams dabar niekur nėra saugios vietos.

Stipriai išsigandęs jis šaukėsi „keršto“. Esą už kolaborantų ir „rusų pasaulio“ ideologo Aleksandro Dugino dukters sunaikinimo „stovi Ukrainos slaptosios tarnybos“, ir Rusija turi ką nors daryti.

Rusijos provokatorius ir propagandistas Vladimiras Solovjovas apkaltino Ukrainą, kad ši likviduoja agresorių pusėje dirbančius teroristus. Tai jis isteriškai pasakė savo laidos eteryje, kur grasino Ukrainos saugumo tarnybai, Zelenskiui, Pagrindiniam žvalgybos direktoratui ir Podoliakui.

Rasim tualete – į tualetą sumurdysim. Kada bus sunaikinta „teroristinė organizacija“ – Ukrainos saugumo tarnyba? Kada bus sunaikintas Kyjivo valdžios kvartalas, kada bus sunaikinti šunsnukiai, duodantys įsakymus iš vyriausiojo banderkomandoro, vyriausiojo nacisto, šunsnukio ir netikšos , vardu Zelenskis“, – apsiputojęs šaukė Solovjovas.

Solovjovas prisiminė nužudytus vadinamosios DLR lyderius Aleksandrą Zacharčenką, Michailą Tolstychą (šaukinys „Givi“) ir Arseną Pavlovą (šaukinys „Motorola“) ir pavadino juos „didvyriais“, už kuriuos iki šiol „nėra atkeršyta“. Į „šventųjų“ sąrašą, pagal Solovjovo versiją, buvo įtraukta ir Dugino duktė Darja.

 

Propagandistas šaukė, kad būtina visiems parodyti „rusų ginklo galią“. Tikriausiai Kremliaus tarnas taip sunerimo, nes suprato, kad „galingoji Rusija“ nėra tokia jau saugi. Paaiškėjo, kad artėja karas, ir anksčiau ar vėliau agresoriams teks atsakyti už savo nusikaltimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(7)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: