[ŽT] „Tai nežada nieko gero“. Pušilinas skubiai prašo Rusijos pagalbos  ()

„L/DLR“ formacijų 1-asis ir 2-asis „armijos korpusai“, susidedantys iš mobilizuotų okupuotos Donbaso dalies gyventojų, pajuto aštrų šarvuočių trūkumą. Dabar jie kaunasi Avdijivkos apylinkėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupės „Informacinis pasipriešinimas“ ekspertas Aleksandras Kovalenko teigė, kad dėl „mobikų“ problemų fronte „DLR“ lyderis Denisas Pušilinas paprašė Rusijos armijos vadovybės įrangos nuostoliams kompensuoti. Išdavikas sulaukė nuspėjamo kuratorių atsisakymo: jam buvo rekomenduota varyti desantininkus į priekį.

„Taigi, Rusijos armija dabar užkamšys visas tas skyles, kurios sistemingai atsiranda palei fronto liniją tose vietose, kurias prieš šešis mėnesius užtikrintai laikė įvairių rūšių karinės grupės, pvz., „Wagner“, 1-asis ir 2-asis „armijos korpusai“, ir BARS (šalies kovinis armijos rezervas), kurie išsilaipina ir yra ne kas kita, kaip kamštis“, – komentavo Kovalenko.

 

Tai, kas vyksta, kelia daug klausimų, ypač turint omenyje dalinę mobilizaciją. Atrodytų, kad Kremliui darbo jėgos turėtų pakakti, bet iš tikrųjų resursai išseko, o dabar juos tenka tepti plonu sluoksniu per visą susirėmimų liniją.

„Tendencija tokia, kad Rusijos armija nieko gero nežada“, – reziumavo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(80)
(3)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: