[ŽT] „Kas vyksta? Aš tikrai nenoriu“. Papilkėjęs Solovjovas paskelbė neįtikėtiną prisipažinimą apie karą (Video)  ()

Solovjovui ir kitiems Putino režimo atstovams ėmė aiškėti, kad laukia karinis pralaimėjimas ir bausmė už agresiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po karo metų Kremliaus propagandos retorika kardinaliai pasikeitė. Iš optimistinio patriotizmo nieko neliko. Aršiausi „karo dainininkai“ išsitaria apie savo tikruosius jausmus dėl agresijos.

Kad ir naujausias propagandisto Vladimiro Solovjovo pareiškimas, kurio ištrauką paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Solovjovas pastaraisiais mėnesiais numetė daug svorio ir net papilkėjo nuo išgyvenimų. Vienoje iš laidų, sunkiai atsidusęs, jis viešai prisipažino, kad nenori karo, tačiau kelio atgal jam nėra.

Bet kas iš tikrųjų vyksta? Kas čia per čia karas? Tarp ko ir su kuo? Vakar daug apie tai kalbėjau. Tai karas, kuris paliečia kiekvieno iš mūsų gyvenimą. O juk nesinori. Realiai, nesinori. Norisi pamiršti, norisi džiaugsmo. Bet niekas mūsų nepaliks ramybėje. Tai reikia suprasti“, – kalbėjo propagandistas.

 

Solovjovui ir kitiems Putino režimo atstovams ėmė aiškėti, kad laukia karinis pralaimėjimas ir bausmė už agresiją. O vienas esminių punktų buvo Tarptautinio Baudžiamojo Teismo orderis, išduotas Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui. Kremliaus „elitas“ jau supranta, kad atpildas už šį karą juos taip pat pasieks.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(179)
(3)
(176)

Komentarai ()

Susijusios žymos: