[ŽT] „11-os kuopos nebėra, liko 4 žmonės. Automatai į rankas ir pi@#$%t velniop“ (Video)  ()

Perimtas pokalbis atskleidžia realią rusų karių padėtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantas pyko dideliais Rusijos kariuomenės nuostoliais kare su Ukraina. Iš vienos kuopos, anot jo, liko tik keturi žmonės.

Kitame dalinyje neseniai taip pat buvo žuvusių ir dar devyni rusai buvo sužeisti. Tai tapo žinoma iš dviejų šalies agresorės kariškių telefoninio pokalbio, kurį perėmė Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinis žvalgybos direktoratas.

Rusijos žiniasklaidoje sakoma visai ką kita – propagandistai teigia, kad okupantai visur „laimi“ ir eina į priekį. Vienas iš okupantų pokalbyje minėjo, kad jie yra Opytnė gyvenvietėje. Greičiausiai kalbame apie kaimą netoli Avdijivkos, kurį „antroji pasaulio armija“ bando apsupti.

Tam įsibrovėliai metami į puolimus, nors turėtų būti teritorinėje gynyboje, o ne fronto linijoje. Jie naudojami kaip patrankų mėsa, be priedangos siunčiami į Ukrainos gynybos pajėgų pozicijas.

Duoda įsakymą, varykit tik, automatai į rankas ir pi@#$%t velniop, jokios artilerijos, jokių tankų – jų neturėsit, varykit“, – skundėsi okupantas.

 

Tačiau vėliau, pasirodžius „200-iesiems“, įsibrovėlių vadai ginasi ir sako, kad neva nedavė jokių įsakymų arba juos atšaukė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: