„Sprendžiant iš veidų, Putinas turi labai rimtų problemų“. Kas įvyko Kremliuje  ()

Diktatorius Vladimiras Putinas Maskvoje surinko laikinai okupuotų Ukrainos regionų gauleiterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos strategas Borisas Tizenhausenas „24 kanalui“ sakė, kad susitikimas neabejotinai baigėsi nesėkme. Net iš nuotraukų iš susitikimo matyti, kad susirinkusieji nelabai tikėjo tuo, ką kalba V. Putinas, teigia jis.

Kaip pažymėjo Tizenhauzenas, šiame susitikime yra nemažai dalykų, kurie neabejotinai patrauks dėmesį. Diktatorius neabejotinai norėjo pademonstruoti, kad neketina „apleisti“ laikinai okupuotų teritorijų. Nepaisant to, jis vis tiek nevadino jų visų „Rusijos teritorija“, nors pernai pompastiškai kalbėjo apie „naujas teritorijas“.

Akivaizdu, kad Rusijos diktatorius stengėsi užtikrinti, jog visa situacija yra jo kontroliuojama. Nors nuolatinės įvairių kolaborantų likvidacijos okupuotose Ukrainos ir Rusijos teritorijose rodo, kad viskas vyksta ne pagal planą. V. Putinas net užsiminė, kad reikia geriau kovoti su partizanais.

 

„Bandė parodyti, kad viskas kontroliuojama. Tačiau sprendžiant iš veidų net susirinkusieji nelabai patikėjo jo žodžiais. Putinas turi labai rimtų problemų dėl pasitikėjimo“, - sakė Tiesenhauzenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: