[ŽT] „Labiausiai tikėtina data yra gegužės pradžia“. Girkinas skelbia, kada prasidės visiškas Rusijos žlugimas (Video)  ()

Artėjantis Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas kelia didelį susirūpinimą Rusijos vadinamajai „karo partijai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjantis Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas kelia didelį susirūpinimą Rusijos vadinamajai „karo partijai“. Vienas ryškiausių jos atstovų, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas), kalbėjo apie didelę Rusijos Federacijos žlugimo tikimybę.

Girkinas  balandžio 7 d. paskelbė naują liūdną Rusijos Federacijos prognozę, praneša Dialog.UA.

Jis tikisi, kad po savaitės ar dviejų prasidės Ukrainos kontrpuolimas. Jei frontas sugrius, tai, pasak diversanto, Rusijoje prasidės žlugimo scenarijus.

Labiausiai tikėtina data yra gegužės pradžia. Nors jie gali smogti anksčiau ar vėliau. O pagrindinius smūgius, manau, priešas pradės labai didelėje, labai plačioje teritorijoje: nuo Vuhledaro iki Dnipro. Maždaug po savaitės ar dviejų (priklausomai nuo oro) galime laukti jų puolimo... Jeigu nebus imtasi priemonių iki gegužės pabaigos, tai iš esmės bus per vėlu. Reikės galvoti apie visai kitą realybę, nesusijusia su visišku Ukrainos pralaimėjimu, o su Rusijos Federacijos išsaugojimu“, – prognozavo Girkinas.

 

Jis neatmetė, kad Rusijos kariuomenė bandys surengti naują puolimą, tačiau yra įsitikinęs, kad tai baigsis didžiule nesėkme.

Girkinas mano, kad Kremlius vis dar turi vilčių sudaryti „sandorį“ su Kyjivu ir Vakarais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(1)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: