„Bachmuto gynyba tęsiasi“. Priešas taiko naują taktiką  ()

Rusai toliau naikina Bakhmutą, bandydami užimti miestą. Kaip teigė Rytų pajėgų grupės vadas generolas pulkininkas Aleksandras Syrskis, okupantai perėjo prie naujos taktikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Priešas perėjo prie vadinamosios „Sirijos išdegintos žemės“ taktikos. Jis naikina pastatus ir pozicijas oro antskrydžiais ir artilerijos ugnimi“, - pranešė Syrskis.

Jis pažymėjo, kad dėl stiprios Ukrainos kariuomenės gynybos rusai buvo priversti pakeisti savo puolamosios grupės sudėtį.

„Mūsų drąsūs kariai savo veiksmais išvargino „Wagner“ samdinius, todėl dabar priešas yra priverstas į kautynes ​​dėl Bachmuto įtraukti specialiąsias pajėgas ir desantininkų dalinius. Mūšiai abiejose pusėse įtempti. Bachmuto gynyba tęsiasi. Situacija sunki, bet kontroliuojama“, – pridūrė Syrskis.

Syrskis balandžio 9 d. dar kartą aplankė karščiausius rajonus Bachmuto fronte. Ten jis išklausė karinių dalinių ir grupių vadus, gavo informaciją apie gynybos eigą ir problemas, reikalaujančias neatidėliotino sprendimo. Syrskis vietoje priėmė operatyvinius sprendimus ir nustatė užduotis. Ir, beje, pasižymėjusius kovotojus pagerbė apdovanojimais, vertingomis dovanomis ir piniginiais prizais.

(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: