„Nebepadės net bunkeris: Putinas padarė didžiausią klaidą savo gyvenime“  ()

Anot Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus, Kremliaus lyderiui „nepavyko tai, kam ruošėsi 20 metų“, o sprendimas pulti Ukrainą nukėlė jį nuo įtakingiausio pasaulio žmogaus pjedestalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį, balandžio 10 d., Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pareiškė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „išnaudojo savo laiko limitą“ ir nuo pat pradžių sužlugdė savo planus.

Danilovas apie tai parašė savo „Facebook“ paskyroje.

Danilovas mano, kad laikas Rusijos ir Ukrainos kare tinka tiems, kurie priima teisingus sprendimus, vadovaujasi vertybėmis, veikia aktyviai, nebijo ir nenusileidžia.

Anot jo, visos kitos aplinkybės yra antraeilės reikšmės.

„Nėra nenugalimo tikrumo. Visos šios kalbos, kad laikas yra priešo pusėje, nieko vertos. Kremliaus ž&%$@#^, neribojama rinkimų procedūrų terminų, tikisi atsisėsti bunkeryje ir laukti, kol „Vakarai pavargs nuo Ukrainos“, kol padės Kinija, ar kol Jungtinėse Valstijose bus išrinktas naujas prezidentas, arba kol Ukrainoje prasidės bado riaušės“, – rašo Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius.

 

Danilovas įsitikinęs, kad Kremliaus lyderiui jau pritrūko laiko.

„Tai, ką jis ruošė 20 metų ir nepavyko įvykdyti nuo pat pradžių, negali pataisyti nei per metus, nei per dvejus, nei per trejus. Jis padarė klaidą svarbiausiame savo gyvenimo sprendime – pulti Ukrainą, po kurio nuo įtakingiausio pasaulio žmogaus pjedestalo perėjo į Hagos tribunolo paskelbto nusikaltėlio statusą“, – reziumavo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(265)
(7)
(258)

Komentarai ()

Susijusios žymos: