[ŽT] „Tai vaizdo įrašas apie Rusiją, kokia ji yra“. Zelenskis pašiurpęs, kas nutiko  ()

„Tai vaizdo įrašas, kuriame Rusija bando paversti tai nauju normaliu dalyku. Suformuoti tokį įprotį - griauti gyvenimą.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-13 [ŽT] „Tai vaizdo įrašas apie Rusiją, kokia ji yra“. Zelenskis pašiurpęs, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete buvo išplatintas siaubą keliantis vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Rusijos įsibrovėliai vykdo mirties bausmę Ukrainos gynėjui. Skelbiama Ukrainos Prezidento rekacija.

Volodymyras Zelenskis pabrėžė, kad už viską bus teisinė atsakomybė. Nieko nebus pamiršta ir atleidimo žudikams nebus.

Šalies vadovas pabrėžė: „Yra kažkas, ko niekas pasaulyje negali ignoruoti – kaip lengvai šie gyvuliai žudo“. Prezidentas pridūrė, kad šį vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota Ukrainos kalinio egzekucija, turėtų pamatyti pasaulis.

Tai vaizdo įrašas apie Rusiją, kokia ji yra. Kas yra šios būtybės? Jiems žmonės neegzistuoja. Sūnus, brolis, vyras, kažkieno vaikas. Tai vaizdo įrašas, kuriame Rusija bando paversti tai nauju normaliu dalyku. Suformuoti tokį įprotį - griauti gyvenimą“,  - pabrėžė Zelenskis .

 

Ukrainos vadovas pažymėjo, kad tai nebuvo nelaimingas atsitikimas, ne epizodas, tai nutiko tūkstančius kartų Bučoje. Kiekvienas vadovas turi reaguoti, o ne laukti, kol tai bus pamiršta.

„Nieko neketiname pamiršti ir atleisti žudikams. Teisinė atsakomybė bus už viską. Terorą reikia nugalėti. Niekas nesupras, jei vadovai nereaguos. Veikti turime dabar“, - sakė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: