[ŽT] „Kur tas štabas?“ - Putino vizitas į Chersono sritį: rusai reikalauja įrodymų  ()

Balandžio 18-osios rytą Rusijos Federacija paskelbė, kad Putinas lankosi vienoje iš okupacinių pajėgų būstinių Ukrainoje. Teigiama, kad okupuotoje Chersono dalyje jis sveikino karius su Velykomis ir kalbėjosi apie situaciją prie fronto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-18 [ŽT] „Kur tas štabas?“ - Putino vizitas į Chersono sritį: rusai reikalauja įrodymų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau Rusijos gyventojai abejoja ​​žiniomis apie Putino vizitą okupuotame Chersone. Internete, „Telegram“ komentaruose, jie prašo nuotraukų ir kitų vaizdinių įrodymų.

„Chersono srityje“ yra labai laisva koncepcija“, „Manau, Chersonas per žiūronus matomas iš Kremliaus tokiems kaip V. Putinas“, „Ar yra nuotrauka ar vaizdo įrašas?“, „Aplankė vaizdo konferencijos forma...“, „Ar tas štabas yra Maskvoje?, „Mes tikime, žinoma“, „Kur yra tas štabas? Kremliuje?“ – rašė komentatoriai, rašo svetainė „Obozrevatel“.

Kodėl Putinas tariamai ar iš tikrųjų lankosi Chersone? Nes „bunkerio berniuko“ reputacija jau formuojasi ir Rusijoje. Ir rusai, kurie palaiko Putiną, pastebi, kad jis laikosi labai atokiai net nuo savo aplinkos žmonių. Jis daug rečiau organizuoja renginius, o kai jų ir būna, svečių būna nedaug, jie kruopščiai atrenkami. Kai Zelenskis lankėsi ką tik išvaduotame Chersone ar labai sudėtingoje padėtyje esančiame Bachmute, rusai širdo, kad jis turėjo būti sunaikintas, tačiau tuo pačiu turėjo pastebėti, kad Ukrainos prezidento vizitai šalia fronto linijos yra kruopščiai ir detaliai filmuojami. Putinas tokios medžiagos niekada neturi.

(39)
(3)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: