„Skęsta apgailėtiname mele“. Kas ne taip su Putino vizitu į okupuotas teritorijas?  ()

Vladimiras Putinas nusprendė surengti iš pažiūros efektingus „vizitus į Chersono ir Luhansko sritis“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-19 „Skęsta apgailėtiname mele“. Kas ne taip su Putino vizitu į okupuotas teritorijas?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O šią bunkerio senelio kelionę jau išanalizavo Karo studijų institutas (ISW). Ataskaitos rengėjai pažymėjo, kad šiuo vadinamuoju vizitu Vladimiras Putinas ir toliau vaizduoja save kaip karinį lyderį.

Kas negerai su šiais „vizitais“?

Pirmiausia Kremlius pareiškė, kad balandžio 18 d. V. Putinas neva apsilankė Rusijos grupės „Dnepr“ štabe Chersono srityje ir Nacionalinės gvardijos štabe „Voschod“ okupuotoje Luhansko srityje. Tuo tarpu Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė, kad bunkerio senbuvis okupuotose teritorijose lankėsi balandžio 17 d. O dabar apie pagrindinį apsižioplinimą!

Analitikai atkreipė dėmesį į vieną iš Putino vaizdo įrašų. Jame diktatorius pareiškė, kad „artėja stačiatikių Velykų šventė“. O tai reiškia, kad jei jis ir buvo okupuotose teritorijose, tai prieš balandžio 16 d. Įdomu tai, kad vėliau Kremlius vaizdo įrašą suredagavo, pašalindamas Velykų paminėjimą.

 

Institutas nurodė, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis balandžio 18 d. apsilankė fronto linijoje Avdijivkoje. Vadinasi, Kremlius galėjo paskelbti vaizdo įrašą siekdamas informacinėje erdvėje nustelbti Ukrainos vadovo kelionę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: