„Tai vyksta jau 2 dienos!“. Girkinas skelbia apie gąsdinančius įvykius fronte  ()

Dėl Rusijos armijos gebėjimo suvaldyti Ukrainos puolimą Girkinas neturi iliuzijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos FSB diversantas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas fronte pastebėjo neįprastą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų elgesį. Jis įtarė, kad tai buvo pasiruošimas būsimam dideliam kontrpuolimui.

Apie tai jis rašė balandžio 19-osios vakarą savo „Telegram“ kanale, praneša Dialog.UA.

Diversantas tikina, kad pastarąsias dvi dienas Ukrainos gynybos pajėgos vykdė masinę kovų žvalgybą. Kalbama apie smulkias taktines atakas, kurių tikslas – nustatyti silpnąsias priešo vietas.

Tikriausiai kai kurios atakos buvo tam, kad atitrauktų dėmesį, tačiau buvo bandymų ir tokiose vietose, kurios yra perspektyviausios priešo puolimo atžvilgiu“, – rašė Girkinas. Jis patikslino, kad kalba apie Vuhledaro kryptį, taip pat apie Zaporižios sritį.

 

Dėl Rusijos armijos gebėjimo suvaldyti Ukrainos puolimą Girkinas neturi iliuzijų. Jis atvirai sako, kad fronto žlugimo tikimybė yra labai didelė, nes RF armijos karių kovinė dvasia labai žema, be to yra šaudmenų trūkumas. Anot jo, jeigu Ukrainos gynybos pajėgų puolimas bus toks sėkmingas, kad Rusijos Federacija kare pralaimi, tuomet yra didelė perversmo ir šalies žlugimo tikimybė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: