Ždanovas: „prasideda naujas karo etapas, rusai intensyviai pereina prie naujo mirtino ginklo“ (Video)  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, kaip priešams pavyksta numesti bombas į ukrainiečių pozicijas iš savo teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas kalbėjo apie „naują ginklą Ukrainos kare“, kurį rusai naudoja prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Karo ekspertas pasidalijo informacija apie sklandančias bombas ir jų galimybes.

Dar vieną kasdienį Olego Ždanovo vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas papasakojo, kaip priešui pavyksta numesti bombas iš lėktuvų nuo Rusijos Federacijos teritorijos: „Faktas tas, kad atsirado sklandančios bombos. Dabar kita mūsų karo ypatybė – naujos rūšies bombų naudojimas“.  

Po to Olegas Ždanovas plačiau paaiškino, kas yra sklandančios bombos: „Beje, šių sklandančių bombų rinkinių paprašėme savo partnerių dar sausio mėnesį. Tada Ramšteine ​​buvo kalbama apie šių rinkinių perdavimą mums, kad iš paprastos FAB pagamintume sklandančią, be to, amerikietiškoje versijoje numatytas jos veikimo atstumas iki 80 km. Rusiškoje tokios bombos versijoje siūlomas maždaug 40–60 km nuotolis.

 

Karo ekspertas teigė, kad incidentas Belgorodo mieste, kai nukrito dvi sklandančios bombos, galėjo būti padarytas tyčia arba, kitu atveju, bombų sparnai galėjo būti neteisingai pritvirtinti, nes jos nukrito vertikaliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(3)
(48)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: