„Jie mus tiesiog žudo“. Z-korespondentas skelbia galingiausią Ukrainos jėgą  ()

Okupantai pripažįsta Ukrainos pranašumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai pripažįsta, kad Rusija smarkiai atsilieka nuo Ukrainos pagal dronų naudojimą, kurių pastaruosius kelis mėnesius tapo rimtu okupantų galvos skausmu. Karo propagandistas iš Maskvos Michailas Lučinas savo „Telegram“ kanale rašo, kad Rusijos kariuomenė mažiausiai pusmečiu atsilieka nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

Ukrainos armijos pranašumas naudojant kovinius dronus ne tik padarė didelę žalą įsibrovėliams, bet ir žymiai sumažino jų judėjimo tempą tam tikruose fronto sektoriuose. Po dronų smūgių rusai neteko daug gyvos jėgos ir šarvuočių.

Šiais klausimais nuo priešo atsiliekame baisiai, mažiausiai pusmečiu - jiems gerokai pavyko sulėtinti mūsų veržimosi tempą daugelyje sektorių, sunaikinti daugybę technikos. Jie mus tiesiog žudo“, – rašo jis.

 

Tuo pačiu Lučinas prognozuoja, kad netrukus abiejose fronto pusėse atsiras pažangesnės elektroninės sistemos, kurios blokuos daugumą skraidančių dronų. Tačiau ateinančiais mėnesiais rusų nieko gero nelaukia, o minos, bombos ir granatos ir toliau kris ant jų galvų, naikindamos įsibrovėlius prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą ir jo metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: