„Prigožinas turi galingą planą ir slapta siekia Rusijos žlugimo“. Kas vyksta?  ()

Prigožinas suinteresuotas, kad Rusija pralaimėtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijus Prigožinas piktinasi itin blogais Rusijos armijos darbais fronte. Kitame savo vaizdo įraše jis papasakojo, kaip prašė Kremliaus vadų mobilizuotųjų ir nuteistųjų, kad gautų bent kažkiek pranašumo. Kad nebūtų gėda ir žmonėms būtų paaiškinta, kam skirta ši vadinamoji „specialioji karinė operacija“, „Wagner“ vadovas vardijo argumentus. Tai tipiškas į valdžią besiveržiančio žmogaus elgesys.

Apie tai „24 kanalui“ papasakojo Rusijos publicistas ir opozicicionierius Andrejus Piontkovskis. Jis pasakojo, kaip į tokius pareiškimus reaguoja Rusijos gyventojas.

Publicistas mano, kad Prigožinas siekia valdžios. Jis suinteresuotas, kad Rusija pralaimėtų ir nori dabar pagerinti savo poziciją.

„Jis turėjo didvyriško kovotojo, kuris „beveik paėmė Bachmutą“, įvaizdį. Ir Rusijos generalinio štabo išdavikai jam sutrukdė“, – pažymėjo Piontkovskis.

Prigožinas taip pat yra neigiamai nusiteikęs prieš vadinamąjį Rusijos elitą. Tokie pareiškimai surado savo gerbėjus. Ekspertas atkreipė dėmesį į kai kuriuos propagandistus, kurie negailėjo žodžių, išsakė savo nuomonę apie tikrąją Rusijos padėtį.

 

„Šis vaizdo įrašas sulaukė teigiamų atsiliepimų iš vadinamųjų karo korespondentų. Rusų žurnalistai palaiko Prigožiną, sakydami, kad Rusija nežino, ką daryti su mobilizuotais, „melagingi pranešimai kyla į viršų“. Rašo, kad „kariniame kolūkyje“ reikia ne ką nors keisti, o visiškai jį supurtyti. Kariniai-politiniai teismai – tokios nuotaikos Rusijoje“, – analizavo Piontkovskis.

Jis pridūrė, kad Prigožino pareiškimai iliustruoja tikrąsias rusų nuotaikas. Ir nėra patogesnio psichologinio momento Ukrainos kontrpuolimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(3)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: