„Jie yra visiškai pasirengę eiti ir pjauti“. Prigožinas pradėjo šaukti, kas tuoj nutiks Ukrainoje (Audio)  (1)

Prigožinas pakeltu tonu paaiškino rusams, su kuo netrukus susidurs Rusijos kariuomenė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas, „Wagner“ vadovas, skambina pavojaus varpais dėl padėties fronte ir būsimo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo. Pasak jo, Rusijos viduje vyksta tikra rusų kariškių, kurie masiškai žūsta fronte ir ypač prie Bachmuto, išdavystė. Jis pabrėžia, kad po 2 savaičių Ukrainos kariuomenės daliniai bus pasirengę pereiti į puolimą, kurio okupantai gali neatlaikyti.

Prigožinas, bandydamas paaiškinti situacijos rimtumą, perėjo prie šauksmų. Garso įrašą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Jis aiškina, kad šiuo metu Ukrainos kariuomenė laukia tinkamų oro sąlygų, kurios netrukus ateis. Visai įmanoma, kad puolimas prasidės iki gegužės 9 d., kai žemė bus visiškai sausa. 

Ukrainos ginkluotosios pajėgos visiškai pasirengusios eiti ir pjauti flangus. Flangus, kurių niekas nedengė. Niekas niekam neduoda šaudmenų. „Wagner“ žmonių skaičių senka – žuvo, buvo sužeisti, išėjo po sutarties pasibaigimo. Mes nemesim naujų žmonių, kol pilnai jų neparuošime saugoti valstybės interesų. ... Į Bachmutą metami gerai paruošti priešininko daliniai. Visur – lenkų kalba. Jei anksčiau ukrainiečių buvo mažai, tai dabar jų – didžiulis skaičius“, - perpykęs šaukė Prigožinas.

 

Prigožinas tvirtina, kad fronte nėra amunicijos, taip pat kaltina Rusijos gynybos ministeriją, kad ši klaidina visuomenę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(6)
(105)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: