„Būčiau idiotas ir išdavikas, jei tai papasakočiau“. Ukrainos karys apie didelį pavojų (Video)  ()

„Svoboda“ kovotojas Andrejus Iljenko paragino nutraukti ažiotažą apie artėjantį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomąjį puolimą. „Kalbos turi būti sustabdytos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Iljenko aiškiai ir kategoriškai kalbėjo apie bereikalingas aistringas kalbas ukrainiečių atsakomojo puolimo išvakarėse. Nacionalinės gvardijos kovotojas įsitikinęs, kad bet koks informacijos, susijusios su karinių operacijų rengimu, atskleidimas kenkia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Jis taip pat pabrėžė, kad Ukrainos kariuomenei sunku atlaikyti tokį spaudimą, kuris dabar daromas. „YouTube“ kanale galite pažiūrėti A. Ilyenko interviu.

„Manau, kad absoliučiai visas dabar vykstančias kalbas apie kontrpuolimą reikia nutraukti, nes jos šiuo momentu yra žalingos. Taip yra ne dėl to, kad aš žinau kažką ir taip toliau, nors dar labiau, nes jei ir žinočiau ką nors panašaus, būčiau idiotas ir išdavikas, kad pradėčiau visa tai pasakoti eteryje“, – jis aštriai kalbėjo apie nereikalingus pokalbius.

Tada A. Iljenko paaiškino, kodėl nereikia kelti ažiotažo svarbaus karinio įvykio išvakarėse: „Iš principo dabar bet koks pokalbis šia tema nieko gero neduos ir informacijos drausmės bei nutekėjimo prevencijos požiūriu, taip pat įslaptintos informacijos, arba psichologinio faktoriaus požiūriu, nes dabar reikia mažinti spaudimą kariuomenei. Tai sakau pats, šiandien būdamas kariškis, kad šis psichologinį spaudimą, kurį galima apibūdinti kaip perteklinius lūkesčius, reikia sustabdyti. Dabar to daryti nereikia“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: