Audrius Valinskas. Kompiuterio tikrinimas nuo kenkėjiškų programų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

spacas 2010-04-22 20:15
Dvigubas nulis 2010-04-22 21:22
qriuqriu 2010-04-22 21:43
nesidrabstymas deja, tegu paaiskina bent jau kuo skiriasi kenkejiskos nuo virusu, pradedama kenkejais rasoma vien apie virusus/antivirusus cia viena is klaidu straipsnio, cia ne zaliems bet ir ne pazengusiems vos ne mintinai mokytis visus /system ar /system32 failu vardus tai nzn, nebent kolegijoj taip pirmakursius jie treniruoja...reali nauda is sio straipsneli tai linkas, kurio tiesa ir nebandziau,( ir isvis virusus beieskant inetas atjungtas visad), praktiskai viskas susiveda suradai kazka itartino tikrink butent tam tinklapi, apie procesus kiek uzsiminta tai ir vidutiniam pazengusiam ganetinai sudetinga atsirinkt kam koks procesas reikalingas jau nekalbant apie kur jis jungias, ypac jei sistema defaultinio konfiguravimo...pavadinimas esmes straipsnio ir neatspindi, is tokio pavadinimo tikies vos ne instrukcijos kaip zaliam vartotojui pazingsniui patikrint savo kompa nuo kenkeju...
spacas 2010-04-22 21:54
O kokiais argumentais autorius remesi??? Savo nekompetetinga nuomone... Jei jis tik šneka ir nusišnenka, o ir visa kalba abstrakti. O kaip atrodo kodėl yra nepasitenkinimas šiuo straipsniu ogi tai kad rašo autorius pats be žalio supratimo šioje srityje apie ką rašo ir gaunasi tai kas gavosi. Mėšlas. O mėšlą, mėšlu ir drabstom...
namaste 2010-04-23 00:23
Prašom tamstos profesoriai kompetetingieji nusiusti savo straipsnį redakcijai, pavyzdžiui su patarimais kaip apsisaugoti nuo virusų (kaip ir šis), neabejoju, kad JEIGU bus protingas ir visiem suprantamas tai bus patalpintas tinklalapyje ir nereikes burnoti kokie čia kvailiai rašo tokius kvailus straipsnius kurie niekam nepadeda ir niekam nėra įdomūs, nes visi čia labai gudrūs..
Mopsiasnukis 2010-04-23 09:02
Jūs turbut neisivaizduojat
Vilmas 2010-04-23 13:48
Labai "profesionalūs" tavo argumentai: "nusišnenka", "be žalio supratimo šioje srityje", "Mėšlas" ir t.t.... Tai, beje, daug pasako ir apie tavo paties kompetenciją... Na, parašė žmogus straipsnį, kuris orientuotas plačioms masėms, o ne kokiam super "profesionaliam" programeriui su ypatingai "kompetetinga" nuomone ir gerai ir nėra jis jau toks blogas - tokių reikia masėms vartotojų ir kuo daugiau... O jeigu yra minčių kas ne taip, ar gerų pasiūlymų - tai apie juos ir kalbėk... Nu kas per amžinas superpasikėlusių "profesionalų-asų" negatyvizmas???
qriuqriu 2010-04-23 20:57
to namaste: sry toli grazu ne visi straipsneliai apie kompus cia beviltiski tarkim su bevieliu rysiu nesenai buvo, ten drasiai 10 is 10 statyciau, uz sita sry niekaip negaliu nors nesu profas bet kaip ne kaip su kompais nuo DOS'o laiku knebinejuos tai apie grynus virusus sioks toks supratimas jau susiformaves ir kai maisoma viskas kartu :keyloggeriai,snipai,trojanai,virusai,wormai, makrosai ir tt vnz kenkejai ir sukisami i viena, bei skambiai pavadinama tai netgi komentuot nelabai belieka...
kionig 2010-04-23 21:09
Kad buti uztikrintam, kad esi 100% svarus reikia buti nemazu geeku kaip ir pats sakai. Tokie straipsniai yra daugiau pazintiniai ir taikoma pliaciajai vartotoju grupei, o ne geekams. Aisku paprastam zmogenui pasileist cmd nebutina.
namaste 2010-04-23 23:22
Tenorėjau pasakyti, kad ne visi besilankantys šiame tinklalapyje taip gerai nusimano šitoj srity.. Nors Jums atrodo viskas paprasta ir lengva, tačiau kai kuriems skaitytojams tokie straipsniai tikrai atneša daug naudos.. Ir kaip minėjau, jeigu Jūs suabejojote autoriaus kompetencija ar atradote straipsnyje netisklumų, visuomet yra galimybė parašyti savąjį.. No offence, ar kaip ten sakoma.. Tiesiog visada lengviau pasakyti negu padaryti..
Nerkashis 2010-04-27 14:04
Geras straipsnis. Būtinai išbandysiu visus aprašytus būdus, kad būčiau "profas". O jau tada pradėsiu autorių drabstyti purvais. Juk aš būsiu viską išbandęs ir dar daugiau Daugelio dalykų nežinojau ir tikiu, kad tokių kaip aš ne vienas šimtas. Tad lyskit pikčiurnos prie monitorių, pasitaisykit akinius ir parašykit geresnį straipsnį.
Stakta 2010-05-23 08:23
Skaitai komentarus ir karts nuo karto dirsteli ar kartais ne delfi.lt. Nu lyg ir ne, bet pasirodo, kad tokių delfiukų ir čia pilna. Super straipsnis dėkui, sužinojau kad kaip isijungt task manager'i nes vis laika per ctrl+alt+delete jungdavau O tuos delfiukus drapstituojus galiu tik užjausti taip ir liksit klaviaturos riteriai.
blizzard 2010-05-23 09:50
o sužinojau ctrl+shift+esc labai geras dalykas ypač su windows 7 nes jei spaudi ctrl+alt+del iššoka mėlynas langas ir prašo pasirinkti norimą veiksmą o su minėta kombinacija ''task manager'' iškart išlenda p.s. prie straipsnio dar galiu pasakyt kad jeigu pasikeičia raidžių stilius(šriftas) gali būti kad sistema užkrėsta, kelis kartus yra taip nutike. Pasikeičia start juostos užrašas, iškart prisijungus taip pat šriftas pasikeičia. blem geras tas video mažai ką supratau bet užteko