[ŽT] „Wagner“ skubiai iš fronto traukia ginklus ir atsargas: ką įsakė Prigožinas  (1)

RF ginkluotosiose pajėgose tvyro tikras chaosas ir panika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Prigožinas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas šturmuoja tik kalinių grupėmis, neliesdamas veteranų, kuriuos saugo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo atvejui. Tokią nuomonę išsakė „VČK-OGPU“ projekto administratorius „Telegram“ kanale.

Šaltinis remiasi duomenimis, gautais tiesiogiai iš „Wagner“ atstovų. Dabar visus mūšius Bachmuto kryptimi vykdo tik savanoriai ir kaliniai. Kol kas Prigožinui užtenka „patrankų mėsos“. Viena vertus, V. Putino virėjas davė įsakymą neleisti samdiniams palikti mūšio lauko, tačiau, kita vertus, prašo juos kuo efektyviau panaudoti prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Prigožinas taip pat pripažino faktą, kad jis kasdien netenka maždaug 100 samdinių.

Savo veteranus Prigožinas nusprendė išsaugoti juodai dienai. Pagrindinė jų užduotis šiandien yra patraukti  ginklus ir šaudmenų atsargas, esančias Bachmuto ir Soledaro srityje, kuo toliau nuo fronto linijos.

 

Ekspertas praneša, kad RF ginkluotosiose pajėgose tvyro tikras chaosas ir panika, o artėjantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas jiems gali virsti tikru pragaru. Tam yra daug priežasčių: chaosas vadovybėje, logistikos problemos, patyrusių kovotojų trūkumas ir visiškas motyvacijos trūkumas tarp Rusijos kariškių.

V. Putino kariuomenės nuostoliai gali būti labai rimti, sakė projekto administratorius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(4)
(44)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: