„Artimiausiu metu pėstininkai iškels Ukrainos vėliavą virš deokupuotų Donecko, Luhansko ir Krymo“. Generolas Syrskis skelbia galingą kalbą (Video)  ()

Sausumos pajėgų vadas Oleksandras Syrskis pasveikino Ukrainos karius su Pėstininkų diena. Jis išreiškė įsitikinimą, kad pėstininkai netrukus iškels Ukrainos vėliavą virš Donecko, Luhansko ir Krymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jis pasakė vaizdo kreipimesi, pranešė Censor.net.

Sausumos pajėgų vadas sakė, kad pastaraisiais karo metais pėstininkai įrodė, jog net ir sudėtingiausiose situacijose galima pakreipti įvykių eigą savo naudai, ir net ten, kur priešas turi persvarą, įmanoma atkovoti Ukrainos žemę.

„Esu įsitikinęs, kad netolimoje ateityje Ukrainos pėstininkai iškels Ukrainos vėliavą virš deokupuotų Donecko, Luhansko ir Krymo“ - pabrėžė O. Syrskis.

Jis pabrėžė, kad gynybos pajėgų kontrpuolimo operacijos tapo įmanomos dėl aiškios pėstininkų drausmės ir profesionalumo.

„Šiandien šventė ne tik Sausumos pajėgoms, bet ir teritorinės gynybos gynėjams, oro desantininkams, jūrų pėstininkams ir visiems, kurie petys į petį tranšėjose laiko fronto liniją, kur vyksta sunkūs mūšiai“, - sakė Sausumos pajėgų vadas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()