„Mes kuriame išsivadavimo armiją“. Drebinanti žinia, ką slapta daro Ingušija (Video)  ()

„Mes jau kuriame savo išsivadavimo armiją. Kasdien sulaukiame labai daug prašymų iš norinčių prisijungti prie jos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ingušijos nepriklausomybės komiteto atstovas Ruslanas Youloi teigė, kad Rusijos Federacijoje jau kuriama išsivadavimo armija, kuri vieną dieną pasinaudos Rusijos režimo susilpnėjimu ir išstums juos iš savo teritorijų.

Laidoje FREEDOM Youloi pažymėjo, kad Ingušija neturi ateities nei su Putinu, nei su Rusijos opozicionieriais, kurie ne taip seniai priešinosi visokiems išsivadavimo judėjimams.

Mes jau kuriame savo išsivadavimo armiją. Kasdien sulaukiame labai daug prašymų iš norinčių prisijungti prie jos. Jau suformavome karinius dalinius, artimiausiu metu jau atvirai parodysime šias ginkluotas formacijas pasauliui. Nesiruošiame kurti bendros ateities su Rusijos opozicija“, – sakė Youloi.

Jis taip pat pridūrė, kad Ukraina neprivalo padėti tokiems procesams, ji pirmiausia užsiima savo teritorijos deokupacija.

Kalbant apie Ukrainą, Ukraina kariauja savo teritorijoje ir mes, žinoma, suprantame, kad ji nesiruošia nuversti Putino ar įžengti į Rusijos teritoriją, kad mus išvaduotų. Tai yra mūsų užduotis. Mūsų užduotis yra paruošti savo pajėgas neišvengiamam šios (Rusijos – UNIAN) valstybės žlugimui“, – aiškino jis.

 

Youloi pabrėžė, kad Ingušija pasinaudos Rusijos silpnumu po pralaimėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(4)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: