„Šis senelis yra visiškas asilas“ - Rusijoje kyla audra dėl to, ką pasakė Prigožinas  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame vėl skundžasi amunicijos trūkumu ir kaltin Rusijos gynybos ministeriją nevykdant pažadų. Bet tame 27 minučių įraše buvo ir vienas įžeidimas, regis, skirtas Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Meduza“ pastebėjo, kad tame labai ilgame ir nuspėjamame įraše Prigožinas kažką pavadino seneliu.

„Yra žmonių, kurie kovoja, ir yra žmonių, kurie kažkada gyvenime kažkur išmoko, kad turi būti rezervas – ir jie kaupia, kaupia ir kaupia rezervus“, skundėsi Prigožinas. Jis akivaizdžiai netiki, kad Rusijai tiesiog trūksta amunicijos - jis mano, kad Rusijos valdžia jos tiesiog nesuteikia.

„Pramonė tiek sviedinių gamina, o užuot suteikus juos kariuomenei, jie kaupiami sandėliuose. Kam - ​​niekas nežino. Ir užuot paleidę sviedinį, nužudę priešą, išgelbėję mūsų kario gyvybę, jie žudo mūsų karius“, rėžė Prigožinas.

O tada pridūrė šį tą netikėto - „laimingas senelis mano, kad jam viskas gerai. O ką šalis turėtų daryti toliau? Jei jis pasirodys teisus, Dievas tegul laimina visus. Bet ką turėtų daryti šalis, ką turėtų daryti mūsų vaikai, anūkai, Rusijos ateitis ir kaip laimėti karą, jei atsitiktinai, manau, paaiškėja, kad šis senelis yra visiškas asilas?

 

Ar Prigožinas būtent Putiną pavadino seneliu ir asilu? Niekas nepasakys. Bet Putino nepalaikanti Rusijos visuomenės dalis dažnai jį vadina seneliu. Tiesa, jis tik beveik 9 metais vyresnis už Prigožiną.

(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: