„Mūsų priešas – ne Ukraina. Tikiuosi, kad juos pribaigsime“. Įsiutęs Prigožinas paskelbė karą Maskvai  ()

Prigožinas sako, kad jo priešai yra ne Ukrainos ginkluotosios pajėgos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos verslininkas Jevgenijus Prigožinas pokalbyje su samdiniais sakė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas žinojo apie grupuotės amunicijos problemą, todėl davė „griežtus nurodymus“ vadovybei uždaryti šį klausimą. Tuo tarpu Prigožinas vėl apkaltino Rusijos gynybos ministerijos pareigūnus, sakydamas, kad pagrindinis „Wagner“ priešas yra ne Ukrainos ginkluotosios pajėgos, o Rusijos biurokratai. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas Prigožino „Telegram“ kanale.

Vyriausiąjį pasiekė informacija, kad nėra amunicijos, turėsime palikti Artemivską (Bachmutą - red.). Jis davė griežtus nurodymus visiems. Tie žmonės, kurie turi vykdyti šiuos nurodymus, per 24 valandas kol kas nieko nepadarė. Jie sėdi, rengia pasitarimus, geria arbatą, daro prostatos masažą ir atlieka visokias kitokias procedūras“, - sakė jis savo kovotojų akivaizdoje.

Pasak jo, jei greitai nebus pristatyta amunicijos, žlugs visas frontas. O tai gali privesti prie to, kad Ukrainos kariuomenė ateis į Maskvą, mano Prigožinas. Taigi su karine sfera susiję Rusijos biurokratai dabar baiminasi, kad „vagneriečiai“ ateis aiškintis ir išsiaiškins, kuris iš jų yra tėvynės išdavikas.

 

Jis ragino savo kovotojus pribaigti priešą, priešu vadindamas ne Ukrainos karius, o kariuomenės pareigūnus.

Tikiuosi, kad mes pribaigsime šiuos biurokratus. Nes mūsų priešas šiandien yra ne Ukrainos ginkluotosios pajėgos, o rusų biurokratai, ypač kariniai“, - apibendrino Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(3)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: