„Tai gyvybės ir mirties klausimas. Vakarai pajuto rusiško kraujo skonį“  ()

Rogozinas skundžiasi dėl „sudėtingos padėties“ Rusijos ginkluotųjų pajėgų fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataka neabejotinai įvyks, ir Rusijos pajėgoms tikrai bus sunku, nes NATO sąjungininkai rimtai parengė tiek gynybos pajėgų personalą, tiek aprūpino ukrainiečius modernia ginkluote. Todėl Rusijos ginkluotosioms pajėgoms tai yra gyvybės ir mirties klausimas. Tai radijo stoties „Talk Maskva“ eteryje pareiškė buvęs „Roscosmos“ vadovas ir Rusijos kariuomenės techninės dalies patarėjas Dmitrijus Rogozinas.

Vadovaudamasis dabartiniu Kremliaus naratyvu, D. Rogozinas apibūdino Aljanso paramą Ukrainos kovotojams, todėl rusams bus sunku išsilaikyti fronto linijose. Tačiau pareigūnas nusprendė sutirštinti spalvas, sakydamas, kad vadinamoji „specialioji karinė operacija“ truko per ilgai, ir dabar Vakarai „pajuto rusų kraujo skonį“.

Pasak jo, Vakarų sąjungininkai nori sunaikinti Rusijos kariuomenę ir Rusijos valstybės sistemą, taip pat demoralizuoti Rusijos visuomenę, aktyviai naudodamiesi visais geopolitiniais priešininkais.

„Jie pajuto rusų kraujo kvapą ir nueis toli. Ir visos tos kalbos, kad jie sustos, yra nesąmonė! Tai labai pavojingas žvėris, pajutęs kraujo kvapą“, - pridūrė D. Rogozinas.

 

Pareigūnas svarstė, ar Rusijos visuomenė yra pasirengusi eiti iki galo, atsakydama į tai, nes dabar, jo nuomone, yra didelis skirtumas tarp fronto linijos ir namų fronto, kur žmonės vis dar gyvena, o kariuomenė „kaunasi kažkur ten“. D. Rogozinas pabrėžė, kad Vakarai yra stipresni tiek ekonomiškai, tiek kariuomenės ir technologijų požiūriu, todėl katastrofos tikimybė yra labai didelė.

„Jei mes to nesuprasime, jei nebus visuomenės ir kariuomenės konsolidacijos, visos šalies solidarumo, mūsų laukia katastrofa“, - sakė Rogozinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(7)
(52)

Komentarai ()