„Intel“ pristatė naują mobiliojo kompiuterio variantą (Video)  (3)

Bendrovė „Intel“ pristatė mokiniams skirto naujo mobilaus kompiuterio variantą. Bendrovės atstovų teigimų, naujasis kompiuteris turės „lanksčiausią ir patikimiausią“ konstrukciją iš iki šiol egzistavusių panašių įrenginių su „Intel“ platforma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompiuteris turi „Intel Atom“ procesorių, 10,1 colių ekraną. Nuo savo pirmtakų naujas modelis skiriasi didesniu operatyviosios atminties kiekiu ir didesne kietojo disko talpa. Įrenginio konstrukcija numato greitą transformaciją iš planšeto į nešiojamam kompiuteriui būdingą formą. Kūrėjų manymu, tai leis mokiniams pritaikyti kompiuterį įvairioms veiklos rūšims. Taip pat įrenginys turi Wi-Fi adapterį. Jame gali būti įtaisytas 3G modemas, GPS imtuvas ir WiMAX adapteris. „Intel“ teigimu, kompiuterio autonominio darbo laikas siekia 8,5 valandos. Kompiuterio sensorinis ekranas optimizuotas skaitymui ir yra apsaugotas nuo drėgmės poveikio, kaip ir kitos pažeidžiamos vietos.

Be to, padidinę korpuso tvirtumą, kūrėjai sugebėjo apsaugoti elektroniką nuo kritimo iš mokyklinio suolo aukščio pasekmių, o pasirinktos medžiagos ir konstrukcijos ypatybės neleidžia atsirasti įbrėžimams. Pagal pageidavimą yra siūloma antibakterinė klaviatūros versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)